Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Όσα έχουν ετοιμάσει οι Ιταλοί για την Eurovision 2022!

 Ο Emanuele “Laccio” Cristofoli, υπεύθυνος παραγωγής για τον διαγωνισμό της Eurovision 2022, έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη La Stampa, όπου αποκάλυψε όλα όσα ετοιμάζουν οι Ιταλοί διοργανωτές για τα τρία σόου του 66ου διαγωνισμού της Eurovision.

Η δημιουργική ομάδα, που αποτελείται εκτός τους Cristofoli, από τους Claudio Santucci και Claudio Fasulo έχουν ήδη καταλήξει στη δομή και τα δρώμενα που

θα λάβουν χώρα σε κάθε ένα από τα τρία ζωντανά σόου, πέραν του διαγωνιστικού μέρους. 

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: https://ogaegreece.com  

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι πρώτες τεχνικές πρόβες των χωρών που συμμετέχουν στη φετινή Eurovision! Όλες οι αποστολές κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες τους με την ελπίδα ενός καλού αποτελέσματος στη σκηνή του Τορίνο.

Η Ελληνική αποστολή είναι έτοιμη και γεμάτη αισιοδοξία για τη φετινή συμμετοχή μας… άλλωστε όλα τα σημάδια είναι θετικά για το τραγούδι μας “Die Together” που ερμηνεύει η νεαρή ταλαντούχα ομογενής Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord! Πριν από λίγο το επίσημο video clip της συμμετοχής μας ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο views στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube και είναι πάρα πολύ κοντά να γίνει αυτό και στο κανάλι της Αμάντα… οπότε μιλάμε συνολικά για 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε ενάμιση μήνα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ για την προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής: https://ogaegreece.com/

 

Ένα δεύτερο κύμα εισιτηρίων για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 11:00 (ώρα Ελλάδας) το πρωί της Πέμπτης 28 Απριλίου. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για αγορά και για τα 9 διαθέσιμα σόου των Ημιτελικών και τον Μεγάλου Τελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision από την Ticketone. Οι όροι και οι προϋποθέσεις παραμένουν οι ίδιοι όπως όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://ogaegreece.com/  

Με τον πρώτο ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού να είναι προγραμματισμένος για τις 10 Μάϊου, η Ιταλική τηλεόραση, RAI, φαίνεται καθόλα έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση. 31 χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι Ιταλοί φιλοξένησαν τον διαγωνισμό στη Ρώμη και συγκεκριμένα στα studio της Cinecittà. Η Ιταλική τηλεόραση έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα, κυρίως με τον εαυτό της, και θα κάνει τα πάντα για να το κερδίσει.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: https://ogaegreece.com/

Η σκηνή που εμπνεύστηκε η σκηνογράφος Francesca Montinaro και θα φιλοξενήσει στο PalaOlympico τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με τις τελευταίες πινελιές να απομένουν.Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα αναπαρίσταται ο “κινητικός ήλιος”, ο οποίος είναι το κύριο γνώρισμα αυτής.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τo video εδώ: https://ogaegreece.com 

Κυκλοφόρησε σήμερα η ροκ εκδοχή του “Te Deum“, του ύμνου της Eurovision, από τους Rockin’ 1000. Στις 8 Απριλίου, στην Piazza San Carlo, 500 μουσικοί από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιστών, ντράμερ, μπασιστών και κιθαριστών μαζεύτηκαν για να ερμηνεύσουν μια νέα εκδοχή του “Te Deum”, η οποία θα χρησιμοποιηθεί από τη RAI για την προώθηση του διαγωνισμού της Eurovision.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video εδώ: https://ogaegreece.com/ 

To site eurofestivalnews.com έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα τις τοποθεσίες οι οποίες θα παρουσιάζονται στις καθιερωμένες καρτ ποστάλ κάθε χώρας πριν την εμφάνιση της συμμετοχής της. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες αυτές, η καρτ ποστάλ της Αμάντα θα έχει σκηνές από τη Σικελία, και πιο συγκεκριμένα από το Trapani και την πόλη Selinunte. Πρόκειται για μία αρχαία Ελληνική πόλη στην νοτιοδυτική ακτή της Σικελίας. Ο αρχαιολογικός χώρος περιλαμβάνει πέντε ναούς με κέντρο την ακρόπολη. Από τους πέντε ναούς, μόνο ο ναός της Ήρας έχει ανεγερθεί εκ νέου.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: https://ogaegreece.com/