Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Καλαμάτα: Τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου στο “Καλογεροπούλειο” - Ένα ταξίδι σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου... με πρώτο σταθμό την Κόρινθο!

 

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας επιστρέψει στην εξωστρεφή πολιτιστική του πολιτική προσφέροντας και στους μαθητές του Ωδείου, αλλά και σε φιλόμουσους άλλων πόλεων την δυνατότητα επικοινωνίας και απόλαυσης της Μουσικής.

Στο Fondation Kaloy – Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, τη Μεγάλη Δευτέρα (18 Απριλίου ) στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του “Καλογεροπούλειου Ιδρύματος” της Κορίνθου, 26 σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας που συμμετέχουν σε μουσικά σύνολα του Δ.Ω.Κ. θα παρουσιάσουν ένα μέρος της δουλειάς τους.

Το “Κουαρτέτο Κλαρινέτων”, το “Κουαρτέτο Βιολοντσέλων”, το Σύνολο Ξύλινων πνευστών “Hollywoods”, ένα “Κιθαριστικό ντουέτο”, το “Σύνολο Παλαιάς Μουσικής”, το “Σύνολο Εγχόρδων”, ένας Λυρικός τραγουδιστής και 2 πιανίστες θα φιλοξενηθούν από το “Καλογεροπούλειο Ωδείο/ Ίδρυμα” που εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει απλόχερα πλήθος Καλλιτεχνικών δράσεων αλλά και σοβαρή μουσική εκπαίδευση στην πόλη της Κορίνθου.

Είσοδος Ελεύθερη
* Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.