Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση κοπή βασλόπιτας στη ΔΕ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκλογικής Περιφέρειας Κορινθίας.

 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονται

Χθες, 20 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ ( Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας) Κορινθίας, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστου Δήμα, του Υφυπουργού Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά και του Βουλευτή Κώστα Κόλλια με ένα σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές τους.
Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος Δημήτριος Σουφρίλας, με την παρουσία των προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ε. Κορινθίας και των αιρετών μελών τους.
Τις ευχές τους έστειλαν με σύντομο χαιρετισμό ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ,Παύλος Μαρινάκης και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου ΝΔ ,Νίκος Ρωμανός.
Η δεεπ νδ Κορινθίας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για να προωθήσουμε παντού δυναμικά το έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΥΣ.Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού που είναι σε ισχύ, η εκδήλωση αποφασίστηκε να περιοριστεί στην παρουσία των Προέδρων, των αιρετών μελών και των πολιτευτών Ν. Κορινθίας.
Ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε από κοντά ...

δεεπ νδ Κορινθίας