Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Εθιμοτυπική επίσκεψη Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου στην Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Κόρκα. -Συνεργασίες και Ενέργειες Προβολής της Π.Ε. Κορινθίας

 

Κόρινθος 09-02-2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Συνάντηση Νανόπουλου - Κόρκα » loutrakiblog

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αθηνά Κόρκα, στα πλαίσια συνεργασίας και συντονισμού με τοπικές αρχές και οργανισμούς δέχτηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το ΔΣ του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου (LTO).

Ο αποδοτικός σχεδιασμός, η αναπτυξιακή πορεία της Π.Ε. Κορινθίας και η υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών προώθησης του τουρισμού ήταν κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν. Πιο ειδικά, με τον κ. Νανόπουλο διερευνήθηκαν θέμα που σχετίζονται άμεσα με τον Δήμο Κορινθίων. Με τον LTO αναπτύχθηκαν θέματα και προτάσεις για την προβολή του πολιτισμού, του τουρισμού και της τοπικής γαστρονομίας.

Οι συναντήσεις έρχονται να προστεθούν σε ένα γενικότερο πλάνο συνεργασίας και συντονισμού που αναπτύσσει η Π.Ε. Κορινθίας με απώτερο στόχο την αναπτυξιακή πορεία της Κορινθίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ