Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου 2 - 0 την Θύελλα Πετρίου , τερμάτισε επικεφαλής στο 2ο όμιλο της Α΄ Κορινθίας και ρίχνεται στη μάχη των PLAY OFF με στόχο τον τίτλο

 Όρθια στο 93' η Θύελλα Πετρίου | stiSentra | No1 Site για το Κορινθιακό  Ποδόσφαιρο και όχι μόνο

 Σε εξ αναβολής  αγώνα στα πλαίσια της 17ης Αγωνιστικής  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου επικράτησε με 2 – 0  επί Θύελλας Πετρίου και τερμάτισε επικεφαλής στον 2ο όμιλο,της Α΄κατηγορίας Κορινθίας ένα βαθμό μπροστά από την Ελλάδα Βέλου. 

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι συμμετέχουν στην 2η φάση του πρωτάθληματος. Ο μεν Ηρακλής Ξυλοκάστρου, μαζί με τις ομάδες ΠΑΣ Κόρινθος, Τενεάτη Αθικίων, Ελλάδα Βέλου,  ΑΟ Λουτράκι και Πέλοπα Κιάτου, συμμετέχει σε αγώνες PLAY OFF, όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Πρώτος αγώνας στα PLAY OFF του Ηρακλή εκτός έδρας με τον  Πέλοπας Κιάτου (20/2, 15:30).   

Αντίθετα η Θύελλα Περτίου, μαζί με τις ομάδες Άγιοι Θεόδωροι, Ολυμπιακό Άσσου, Κύψελο Κορινθου, Ισθμιακό, Άρη Βοχαϊκού, Κόρινθος 2006, Πανκαμαριακό, ΑστέραςΔερβενίου, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Ολυμπιακό Λουτρακίου, Παννεμεατικό και Θύελλα Κάτω Διμηνιού συμμετέχει σε αγώνες PLAY ΟUT της Α’ Κατηγορίας, που θα κρίνουν την παραμονή και τον υποβιβασμό. Πρώτος αγώνας στα PLAY OUT της Θύελλας εντός έδρας με τον Ισθμιακό ( 13/2, 15:30).

 

Η τελική βαθμολογία

( Σε 18 αγώνες)