Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Βόλος - Ιωνικός 1-1: Ο επιμένων... παίρνει «Χ»!

 Βόλος - Ιωνικός 1-1: Ο επιμένων... παίρνει «Χ»! 

Πέρα ως πέρα δίκαιο κρίνεται το τελικό 1-1 στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και τον Ιωνικό. Το σκορ φαντάζει φτωχό, καθώς οι δύο ομάδες έχασαν πολλές και καλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ωστόσο καμία από τις δύο δεν επέβαλλε τον ρυθμό της στην άλλη.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το ματς, όμως ο Βόλος ισορρόπησε και κατάφερε να προηγηθεί στο α' μέρος. Τη... ζημιά στους γηπεδούχους την έκαναν δυο πρώην ποδοσφαιριστές της, ο Μάντζης και ο Σάντσες


Ο δεύτερος έκανε το γέμισμα από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα της Νίκαιας, ενώ ο δεύτερος ήταν αυτός που το πέτυχε. Προς τιμήν του, πάντως, ο σκόρερ του Ιωνικού δεν πανηγύρισε το γκολ, καθώς είχε θητεύσει για αρκετά χρόνια στην ομάδα της Μαγνησίας.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος Άλχο Ρίνερ (90’ Νίνης) Γκιουλέν Φεράρι – Τσοκάνης Μπαριέντος - Ορόζ (70’ Σοάρες) Φερνάντεζ Μπαρτόλο (79’ Ροσέρο) – Ρεγκατέν (78’ Κορέα).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας (56’ λ. τρ. Ματσούκας) Τσιγκρίνσκι Σάντσες Βαλεριάνος – Κάνιας Ντάλσιο Λένις (90’+3’ Μάναλης) Πλατέλλας (85’ Ρομαό) – Μάντζης (90’+3’ Βαφέας) Άοσμαν (86’ Κιάκος).