Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ο Ολυμπιακός Β' με Σουρλή κόντρα στη Νίκη Βόλου που κατεαίνει χωρίς τον διεθνή Μιράντα

Ολυμπιακός Β': Με Σουρλή κόντρα στη Νίκη Βόλου  Με τον Βασίλη Σουρλή και τον Ηλία Καραργύρη από την πρώτη ομάδα, αλλά και με τη συνδρομή παικτών που το τελευταίο διάστημα είχαν ενσωματωθεί λόγω των απουσιών στην πρώτη ομάδα (Μπαγκαλιάνης, Ξενιτίδης, Κίτσος), ο Ολυμπιακός Β' θα υποδεχθεί την Κυριακή (30/1) τη Νίκη Βόλου με στόχο να συνεχίσει τις νίκες στο πρωτάθλημα της Superleague 2, έπειτα από την επιτυχία στην Κατερίνη με τον Πιερικό και να αφήσει πίσω την ήττα από τον Αλμωπό στην Αριδαία. Απών θα είναι ξανά ο Κινκουέ. «Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου με στόχο το εντός έδρας ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League 2 (14:45, ERTSPORTS).

Αναλυτικά η αποστολή:

Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Καραργύρης, Κωστή, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Α. Μπα, Ντόι, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Γκαλιάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Κουτσίδης, Μαρίνος, Μαυρουδής».

Χωρίς τον αριστερό εξτρέμ Χοσέτε Μιράντα που βρίσκεται με την Ισημερινή Γουινέα στο Copa Africa θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου κόντρα στον Ολυμπιακό Β' στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στη Super League 2..

Η αποστολή της ομάδας της Νέας Ιωνίας: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Αθανασίου, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Τζιώρας.