Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Super League 2: Mια δεκάδα αγώνων σήμερα (11/12)

Super League 2: Mια ενδεκάδα αγώνων σήμερα (11/12) 

Σπουδαία ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League 2 αν και δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την πανδημία.

Μειώθηκε ο αρχικά προγραμματισμένος αριθμός των 12 αγώνων, αφού η αναμέτρηση της Ρόδου με την Καλλιθέα αναβλήθηκε λόγω επτά κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους

 Μάλιστα μετά την αναβολή του αγώνα στο «σμαραγδένιο νησί» η διοργανώτρια ενημέρωσε ότι ο αγώνας του Σαββάτου Βέροια - Απόλλων Λάρισας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3 και όχι από το ERTFLIX. Επίσης αναβλήθηκε και ο αγώνας  της Κηφισιάς με την Ζάκυνθο καθώς η τελευταία δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα κι έτσι το παιχνίδι της με την Κηφισιά για τη Super League 2 αναβλήθηκε οριστικά. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες επρόκειτο να διεξαχθεί στην Καισαριανή, αλλά οι Επτανήσιοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην Αθήνα.

Το πρόβλημα για την ομάδα του Ιονίου ήταν πως η ΠΝΟ είχε κηρύξει απεργία από τις 00:01 της Παρασκευής έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Παρά το γεγονός ότι η αποστολή της Ζακύνθου μετέβη στο λιμάνι το πρωί έχοντας και τα εισιτήρια το λιμεναρχείο απαγόρευσε τον απόπλου. Έτσι οι Επτανήσιοι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν για την Αθήνα, διότι δεν κατάφεραν να βρουν αεροπορικά εισιτήρια. Ήταν εντελώς αδύνατη η αναχώρηση ακόμη και το πρωί του Σαββάτου με τουριστικό σκάφος κι έτσι η κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κηφισιά οδηγήθηκε σε οριστική αναβολή.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ (11/12, 14.45): Βέροια – Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου – Λάρισα, Πιερικός – ΠΑΟΚ Β, Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου, Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας.

ΑΥΡΙΟ (12/12, 14.45): Ηρακλής – Ολυμπιακός Β, Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ (11/12, 14.45): Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας, Καλαμάτα – Διαγόρας, Καραϊσκάκης Άρτας – Εργοτέλης.

17.00: Λεβαδειακός – Αιγάλεω

Ρόδος – Καλλιθέα (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Κηφισιά – Ζάκυνθος ( ΑΝΑΒΟΛΗ)

ΑΥΡΙΟ (12/12, 14.45): Παναθηναϊκός Β - Αστέρας Βλαχιώτη, ΑΕΚ Β – Χανιά

Οι βαθμολογίες