Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2: Ανατροπή με Εραμούσπε στο 86’ / Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0: Έδειξε αντίδραση

 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2: Ανατροπή με Εραμούσπε στο 86’

 Πολύ σκληρός για να...πεθάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, ύστερα από ένα...τρελό παιχνίδι, επικράτησε 3-2 του Βόλου που προηγήθηκε δυο φορές σκορ (1’ Ορόζ, 40’ Νίνης) αλλά δεν πήρε ούτε τον βαθμό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στην επανάληψη έβγαλε ψυχή, ισοφάρισε νωρίς με τον Περέα (57’) και στο 86’ με τον εκτελεστή κεντρικό αμυντικό Εραμούσπε (πέναλτι) πήρε και το τρίποντο (3-2) και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Βόλος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο αφού με γκολ των Ορόζ (στα 40 δευτερόλεπτα), Νίνη (40' καταπληκτικό τέρμα από τον έμπειρο άσο) ήταν μπροστά στο σκορ με (2-1), με τον Κάργα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 12'. Ο Βόλος είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις για το 1-3. Ο ΠΑΣ στην επανάληψη ήταν καλύτερος, ισοφάρισε γρήγορα και τελικά πήρε το πολύτιμο τρίποντο στο 86' με τον Εραμούσπε, σε ένα ματς θρίλερ που ολοκληρώθηκε στο 99ο λεπτό!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Μπρένερ (62’ Λώλης) (95' Παντελάκης) – Μορέιρα (87’ Λιάσος), Περέα

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο, Μπαρτόλο – Σοάρες, Νίνης (89’ Βοϊτκόφσκι) – Ρεγκατέν, Ορόζ (77’ Ρινέρ), Ροσέρο (89’ Τερεζίου) – Φαν Βέερτ

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0: Έδειξε αντίδραση…(vds)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο με τους Καρλίτος, Αϊτόρ και Παλάσιος κορυφαίους.

Οι «πράσινοι» ήταν… λάτιν λοιπόν σήμερα απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου που παρατάχθηκε για να μην χάσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι δύο ομάδες έφτασαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να υπάρχει όχι τελική, αλλά... υποψία φάσης!

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το ρυθμό είχε την κατοχή, όχι όμως τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, παίζοντας κυρίως από τα αριστερά με τον Χατζηθεοδωρίδη.

Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος είναι «μαζεμένος» πίσω από την μπάλα και περιμένει την μια φάση στην αντεπίθεση.

Στο 27’ ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε πλευρές στους Παλάσιος και Αϊτόρ με τον Ισπανό να αναλαμβάνει δράση και να αποτελεί την «κινητήρια δύναμη» για τους γηπεδούχους, καθώς από δική του ενέργεια προήλθε το γκολ του Καρλίτος στο 31’. 

Ο Ατρόμητος συνέχισε το… συντηρητικό του παιχνίδι χωρίς να βγαίνει μπροστά με τον Παναθηναϊκό να πιέζει ξανά.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος προσπάθησε με κάποιες ενέργειες να ισορροπήσει το ματς, αλλά στο 75’ο Παλάσιος «σφράγισε» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό, που έφτασε στην επικράτηση χωρίς να απειληθεί από τους αντιπάλους του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο (64’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (84’ Βιτάλ), Καρλίτος (65’ Μακέντα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης (67’ Μπεντινέλι ), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (79’ Ντένιτς), Χαρίσης (67’ Νάτσος), Καστεγιάνο, Μουνίθ (79 Γκαλβάο, λ.τ. 88’ Τζαβίδας), Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης.