Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β’ 0-0: Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το αήττητο στη Super League 2

Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β’ 0-0: Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το αήττητο στη Super League 2 (highlights) 

 Ο Ολυμπιακός Β’ πήρε ισοπαλία στα Τρίκαλα (0-0) στο εξ’ αναβολής χθεσινό ματς της δεύτερης αγωνιστικής και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα της Super League 2 Νεαροί παίκτες μεν στελεχώνουν τον Ολυμπιακό Β’, αλλά επιδεικνύοντας τακτική προσήλωση υπό την καθοδήγηση του Αριέλ Ιμπαγάσα, έμειναν όρθιοι και στα Τρίκαλα . Εκεί όπου οι

έμπειροι Θεσσαλοί ήθελαν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και να πάρουν αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των Πειραιωτών, που διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αμφίρροπο ματς και με εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΑΟΤ να πιέζει για το γκολ που θα του έδινε την νίκη στο καταληκτικό σκέλος του αγώνα. Στο 65' γκολ του Παρέδες ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στο 84’ ο Κουσκουνάς και στο 90΄ο Ρεκίν αστόχησαν από ευνοϊκές θέσεις και έτσι οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην ισοπαλία που περισσότερο ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.

Ο διαιτητής Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αουντίνο, Μαρίνο, Μπαγκαλιάνη, Τσέλιο.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάνης, Ρεκίν, Μπαξεβάνος, Κουσκουνάς, Πέλκας (62′ Αουντίνο), Ευθυμίου (85′ Νίζιτς), Χειρίτραντας (62′ Ελευθεριάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Τσέλιος), Νίκολιτς, Μαρίνος (66′ Κίτσος), Βοΐλης, Ντόη, Κωστή (80′ Σαπουντζής).