Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Σάλος με το υπονοούμενο Τούρκου δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα

  

 Ο δημοσιογράφος, Κεμάλ Μπελγκίν έπιασε στο… στόμα του τον Τάσο Μπακασέτα και αμέσως βρέθηκε στο “στόχαστρο” των τηλεθεατών, που ζήτησαν την απόλυση του. 

Ο Τασος Μπακασέτας είναι εκτός αποστολής της Εθνικής Ελλάδας, για τα τελευταία της ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Ο αρχηγός της “γαλανόλευκης” έχει συμπληρώσει κάρτες και θα χάσει το ματς με τη Ισπανία,άλλα είναι και τραυματίας, οπότε δεν θα βρεθεί ούτε στο ματς ε το Κόσοβο (θα μείνει στα… πιτς για περίπου τρεις εβδομάδες).

Ο Τάσος Μπακασέτας τραυματίστηκε στο γόνατο έπειτα από μαρκάρισμα του Ρασίντ Γκεζάλ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με την Μπεσίκτας, όμως στην Τουρκία ένας 75χρονος τηλεσχολιαστής προκάλεσε σάλο σχετικά με όσα είπε για τον τραυματισμό.

Ο Κεμάλ Μπελγκίν βρισκόταν στο πάνελ αθλητικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού A Sport και σχολίασε τον τραυματισμό του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας: «Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει. Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Το συγκεκριμένο ταξίδι φαίνεται πως έγινε, σε ήμερα που ο Μπακασέτας είχε ρεπό από την Τραμπζονσπορ. Ο δημοσιογράφος συνέδεσε το συγκεκριμένο ταξίδι με τον τραυματισμό του Έλληνα διεθνή παίκτη.

Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον (σ.σ. συνάδελφο) Εμέρ Ουριουντιούλ ‘ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό’. Μου απάντησε ‘μην το λες’ και του είπα ‘θα δούμε’. Και συνέβη».

Ο συνταξιούχος δημοσιογράφος αναφέρεται στο αυθημερόν ταξίδι που είχε κάνει ο Μπακασέτας και η σύντροφός του στο Ουζουνγκόλ, ένα θέρετρο περίπου 100 νότια της Τραπεζούντας.

Η τοποθέτηση του Μπελγκίν προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από τους φιλάθλους της Τράμπζονσπορ, η οποία αποτελεί μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματός της από το 1983-1984, έπειτα από την εντυπωσιακή εκκίνηση της σεζόν. Μάλιστα, δεν λείπουν κι εκείνοι που ζήτησαν από το A Spor την απόλυση του Μπελγκίν για την ασέβεια που έδειξε.