Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι, Μαουρίσιο και Καρλίτος κόντρα σε Ολυμπιακό

 Παναθηναϊκός – Εκτός αποστολής Διούδης και Βέλεθ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός έρχεται στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (3/10, 20:30) με σημαντικές παρουσίες και αλλαγές στο βασικό του σχήμα.
Με δεδομένο ότι οι Σωκράτης Διούδης και Φώτης Ιωαννίδης ταλαιπωρούνται από ίωση, δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς στο Φάληρο.


Αντ' αυτών, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Καρλίτος, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα σε ένα από τα πιο απαιτητικά ματς της σεζόν.Ακόμα μία απουσία έχει ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Γιάννης Κώτσιρας προσβλήθηκε από ίωση και δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ο Μαουρίσιο συνεχίζει να έχει προβάδισμα έναντι του Λούντκβιστ για μία θέση στο αρχικό σχήμα, παρά τις ενοχλήσεις που ταλαιπώρησαν τον Βραζιλιάνο τις προηγούμενες μέρες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Σάρλια, Ρόμπι, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Μακέντα, Καρλίτος