Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Επάνοδος στα τρίποντα με το πρώτο φετινό διπλό για την ΑΕΚ. Νίκησε 3 - 1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

 Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-3: Επάνοδος στα τρίποντα με το πρώτο φετινό διπλό για την «Ένωση»! 

Στις νίκες επανήλθε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό με σκορ 3-1, αφήνοντας πίσω της την πρώτη φετινή ήττα, εντός συνόρων, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφτασε στο πρώτο της «διπλό» στο τρέχον πρωτάθλημα παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα.


Στο πρώτο ημίωρο έπαιζε ...μόνη της, πετυχαίνοντας δύο γκολ, από κεφαλιές των Λιβάι Γκαρσία (21') και Βράνιες (26'), μετά από «στημένα», αλλά κατόπιν άφησε την μπάλα και την πρωτοβουλία σ' εκείνη του Αναστασίου με τον Στάνκοβιτς να κρατά το 0-2 σκορ ημιχρόνου με τις επεμβάσεις του.

Παρότι στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Βαρόνε απέτερψε το 0-3 σε νέα κεφαλιά του Βράνιες ο Παναιτωλικός μείωσε αφού ο Βέργος εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία του Σερβοβόσνιου (που του άφησε χώρο και χρόνο να σουτάρει) στο 58' μετά από μεταβίβαση του (πρώην «κιτρινόμαυρου») Μπαρμπόσα

Το ματς που ήταν στην κόψη του ξυραφιού έγειρε τελικά υπέρ των «κιτρινόμαυρων» στο 83' με τον Τσούμπερ να παίρνει το «ριμπάουντ» απόκρουσης του Μελίσσα (σ. αντικατέστησε τον Ροντρίγκες στην ανάπαυλα παρότι ο Αργεντινός δεν είχε πρόβλημα) σε σουτ του Ανσαριφάρντ.

Ωστόσο οι συγκινήσεις του αγώνα δεν είχαν τελειώσει αφού στο 91' ο Βέργος είχε δοκάρι για τους μαχητικούς Αγρινιώτες που έχουν έναν πόντο συγκομιδής σε 3 αγωνιστικές.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Ροντρίγκες (46’ Μελίσσας) – Λούι (86’ Μορσάι), Βργκοτς, Κορνέλιους, Αντούνες (74’ Αποστολάκης) - Ντίας, Βαρόνε, Φλόρες – Μεντόσα (λ. τρ. 41’ Μπαρμπόσα), Βέργος, Ντουάρτε (74’ Ζεστέντ).

ΑΕΚ (Β. Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι – Σιμόες (67’ Σιμάνσκι), Λε Ταλέκ (84’ Σάκχοφ) – Μάνταλος (76’ Χατζισαφί), Γκαρσία (84’ Σβάρνας), Τσούμπερ –Αραούχο (76’ Ανσαριφάρντ),