Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε βαθμό στο Περιστέρι (0 - 0) με τον Ατρόμητο

 Ατρόμητος- ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Πήρε τον βαθμό στο τέλος!  

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε την απάντηση για το τέλος, καθώς πήρε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι. Οι Περιστεριώτες παραμένουν στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς και απογοητευτικές εμφανίσεις, αφού και κόντρα στον ΠΑΣ είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά τη… σπατάλησαν.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ματς με τον Κλωναρίδη στο 6’ να πλασάρει τον Λοντίγκιν κλέβοντας τη μπάλα από το πολύ καλό γύρισμα του Πίρσμαν.

Στη συνέχεια είχε την υπεροχή στο ματς, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να «σφραγίσει» τη νίκη της.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες είχε για να κάνει την ανατροπή και προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός με τον Μορέιρα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να αναστατώνει την άμυνα των γηπεδούχων.

Οι Γιαννιώτες επέμειναν όμως, εκμεταλλεύτηκαν την επιπολαιότητα των αντιπάλων τους, που δεν «κλείδωσαν» το αποτέλεσμα στις ευκαιρίες που είχαν και με… περιπετειώδη τρόπο στο 88’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μορέιρα.

Αρχικά ο βοηθός σήκωσε ως οφσάιντ τη φάση, αλλά μετά την εξέτασή της από το VAR, το γκολ κατακυρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τους γηπεδούχους με την πίκρα…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Χατζηισαΐας Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Βασιλαντωνόπουλος (93’ Μουνίθ), Καρτάλης (61’ Νάτσος), Κλωναρίδης (74’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης (74’ Μπεντινέλι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82’ Παντελάκης), Πίρσμαν, Μορέιρα (94’ Λιάσος), Καραχάλιος (82’ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (65’ Μπρένερ), Τριάδης(46’ Λώλης), Περέα