Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχές του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλασίου Τσιώτου προς όλους τους μαθητές / τριες του Δήμου για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας...

Ευχές προς όλους τους μαθητές  

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που κατάφεραν να επιτύχουν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και παρά τις πρωτόγνωρες εκπαιδευτικές και υγειονομικές συνθήκες, πέτυχαν τον στόχο τους κόντρα σε όλα τα εμπόδια και τις αντιξοότητες.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην δύσκολη και ψυχοφθόρα προσπάθεια των διαγωνιζομένων. Η συμβολή τους όλο το διάστημα της πολύχρονης, κοπιαστικής προετοιμασίας, υπήρξε καθοριστική.

Για τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες ξεκινά ένας νέος εκπαιδευτικός κύκλος και μια νέα συναρπαστική σελίδα στην ενήλικη ζωή τους. Οι νέοι ορίζοντες οι οποίοι ανοίγονται μπροστά τους ας αποτελέσουν τα απαραίτητα εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική ολοκλήρωσή τους. Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία.

Αλλά και όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Είμαστε δίπλα τους και πιστεύουμε σε αυτούς. Με επιμονή, αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα, θα συνεχίσουν την πορεία προς την εκπλήρωση των στόχων τους.