Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Δημοσίευμα «βόμβα» για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Συμφωνία Μάντσεστερ Σίτι με Κριστιάνο Ρονάλντο

 Euro 2020: Η κίνηση του Ρονάλντο έριξε τις μετοχές της Coca Cola 

Πολύ κοντά στην… έξοδο από τη Γιουβέντους φαίνεται πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της AS, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε σε συμφωνία με τους διοικούντες τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου αρνήθηκαν να συμπεριληφθεί ο Ραχίμ Στέρλινγκ σε

συμφωνία ανταλλαγής.

Οι διοικούντες τους «μπιανκονέρι» συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Ζόρζε Μέντες, καθώς ο διάσημος ατζέντης «πιέζει» για τη μετακίνηση του “CR7” στη Μάντσεστερ Σίτι.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της «βέκια σινιόρα» είναι απρόθυμοι να αφήσουν τον 36χρονο άσο να φύγει ελεύθερος (σ.σ. το συμβόλαιο του Ρονάλντο με τη «Γιούβε» λήγει στις 30 Ιουνίου 2022) και ζητούν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αφήσουν τον παίκτη να μετακομίσει στο «Έτιχαντ».

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Πορτογάλος έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τη Σίτι, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 15 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι είναι «ανοιχτοί» στο να συμπεριλάβουν τον Ραχίμ Στέρλινγκ σε συμφωνία ανταλλαγής με τους «μπιανκονέρι», αλλά η Γιουβέντους θέλει τον Γκάμπριελ Ζέσους. Ο Βραζιλιάνος στράικερ είναι ο πρωταρχικός στόχος της ιταλικής ομάδας για να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο, αλλά σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”, στη σχετική λίστα της «Γιούβε» περιλαμβάνονται και τα ονόματα των Μάουρο Ικάρντι, Λούκα Γιόβιτς και Μόιζε Κεάν.