Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Να συνδυάσει πρόκριση με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σλόβαν

 Να συνδυάσει πρόκριση με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σλόβαν 

Μετά το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ολυμπιακός βρίσκεται ουσιαστικά με το… 1,5 πόδι στους ομίλους του Europa League. Παρ’ όλα αυτά, στόχος των ερυθρόλευκων στη ρεβάνς (21:45, MEGA) της Σλοβακίας δεν είναι απλά η πρόκριση αλλά και η δεύτερη νίκη, όπως κατέστησε σαφές ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς.

Στην αποστολή που αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/8) ήταν κανονικά ο Παπέ Αμπού Σισέ αλλά και ο Τικίνιο ενώ ο Αχμέντ Χασάν ενώ εκτός έμεινε ο Γιώργος Μασούρας που είναι τραυματίας. Πανέτοιμοι είναι επίσης οι Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν κάποια στιγμή (αν όχι από το ξεκίνημα) στο ματς. Ο πρώτος έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο παιχνίδι όταν πέρασε σαν αλλαγή ενώ για τον δεύτερο θα είναι η παρθενική του συμμετοχή.

Ανησυχία υπάρχει για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ενώ και οι καιρικές συνθήκες δεν αναμένεται να είναι οι καλύτερες δυνατές την ώρα της αναμέτρησης. Σύμφωνα λοιπόν με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του αγώνα θα κυμαίνεται από τους 12 έως τους 17 βαθμούς Κελσίου ενώ είναι πιθανό να ρίχνει ακόμα και καταιγίδα.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο Γερμανός, Ντενίζ Αϊτεκίν, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κρίστιαν Ντιτζ και Ντόμινικ Σάαλ ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάρτιν Πέτερσεν.