Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στις 11:00 το τελευταίο αντίο

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στις 11:00 το τελευταίο αντίο 

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Τρίτη (31/8) φίλοι, συγγενείς και πρώην συνεργάτες στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών, από ανκοπή καρδιάς, την περασμένη Παρασκευή 27 Αυγούστου. Τις τελευταίες 9 μέρες πριν πεθάνει νοσηλευόταν σε

ιδιωτικό θεραπευτήριο στον Πειραιά καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας..Διατέλεσε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η εξόδιος ακολουθία, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, θα γίνει στις 11:00 στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ειδικότερα, η οικογένειά του ανακοίνωσε:

«Η οικογένεια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ανακοίνωσε σήμερα την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα.

Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα την Τρίτη 31/08/2021 και ώρα 11 πμ στο ιερό ναό  Αγίων Θεοδώρων, στο Α ´ Νεκροταφείο Αθήνων.

Η Σύζυγος: Βασιλική Τσοχατζοπούλου

Τέκνο: Ακης Τσοχατζόπουλος.

Εκ της οικογένειας».