Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Γ’ Εθνική: Σφράγισαν την άνοδο ΑΕ Κηφισιάς και Ηρόδοτος (βαθμολογία)

 Γ’ Εθνική: Σφράγισαν την άνοδο ΑΕ Κηφισιάς και Ηρόδοτος (βαθμολογία) 

Καθοριστική αποδείχτηκε η προτελευταία αγωνιστική στον Νότιο όμιλο μπαράζ της Γ’ Εθνικής, καθώς κρίθηκαν τα δύο εισιτήρια για τη Super League 2.

Στην επαγγελματική κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν η Κηφισιά, για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά και ο Ηρόδοτος. Αντίθετα, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδό του στη Super League 2, καθώς γνώρισε τη δεύτερη ήττα του, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η Κηφισιά απέδειξε και στη Νέα Σμύρνη ότι ήταν αποφασισμένη για την άνοδο και παίζοντας έξυπνα, επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα, με την Κηφισιά να απειλεί κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο 24’ η ομάδα των βορείων προαστίων είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ζέλο και παρέμβαση του Στουρνάρα, ενώ στο 43’ ο Πίσπας έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, αλλά πλάσαρε πάνω στον Μιχελή. Στο 63’ κι ενώ οι «κυανέρυθροι» πίεζαν, οΤετέι με πλασέ πέτυχε το 0-1 για την Κηφισιά. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων στο φινάλε, δεν άλλαξε το σκορ και η Κηφισιά πανηγύρισε την άνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος είχε το κίνητρο για την άνοδο και αυτό φρόντισε να το δείξει από την αρχή, φτάνοντας στη νίκη με 2-0. Η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου επέβαλλε τον ρυθμό της και στο 14’ είχε δοκάρι με τον Γ. Κοιλιάρα και στο 31’ κατάφεε να σκοράρει με πλασέ του Μυλωνά για το 1-0. Στο 67’ ο Ζαφείρης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ηρόδοτο να ενημερώνεται για το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη και να πανηγυρίζει την άνοδό του στη Super League 2.

 

Μπαράζ - Νότιος όμιλος
4η αγωνιστική

Ηρόδοτος-Ζάκυνθος 2-0
Πανιώνιος-Κηφισιά 0-1
Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας