Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο 35χρονος Βούλγαρος που βίασε την 50χρονη καθαρίστρια

Πετράλωνα: Ο βιαστής της 50χρονης είχε φυλακιστεί για βιασμό το 2015 - Τα  νέα στοιχεία | LiFO

Συνελήφθη ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου στα Πετράλωνα σοκάρουν. Η γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του.

Εκεί την βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Σοκαριστική ήταν η κατάθεση του θύματος: «Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία της οδού Σ….. στα Πετράλωνα. Σήμερα και κατά τις 8 το πρωί πήγα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ με τράβηξε από το λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι. Με έπνιγε και μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Στις 5 το απόγευμα πήγε στη κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι ήταν τα κλειδιά. Εγώ άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει ακάλυπτο. Άρχιζα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Τον άνδρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά ούτε μαλώσαμε. Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άνδρας, θα σας μιλήσω και άλλη φορά όταν βγω από το νοσοκομείο. Θα ήθελα να εξεταστεί από ιατροδικαστή».

Ο 35χρονος διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛΑΣ.  Το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για το βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

«Τη βρήκα ημίγυμνη με παραμορφωμένο πρόσωπο»

Τις πρώτες στιγμές της 50χρονης καθαρίστριας, περιέγραψε η γυναίκα που πρώτη έσπευσε να την βοηθήσει.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα μιλώντας στον ANT1.

Όπως είπε, η ίδια η καθαρίστρια της ανέφερε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ.

Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός», σημείωσε.

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Η γυναίκα που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια κατήγγειλε, τέλος, πως όταν ο 35χρονος αντιλήφθηκε ότι ήταν εκείνη που είχε σπεύσει να βοηθήσει το θύμα του «απειλούσε εμένα και την κόρη μου. Είπε ότι θα μας πνίξει».

«Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι» κατέληξε η γυναίκα που βοήθησε πρώτη την 50χρονη στα Πετράλωνα.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε π