Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Football League: Απέδρασε με διπλό η Νίκη Βόλου από τις Κυκλάδες επί της Σαντορίνης

 

 Το πρώτο της διπλό στη φετινή Football League πέτυχε σήμερα η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη Football League, επικράτησαν με 0-1 της Σαντορίνης στη Νάξο και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη.


Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα της Μαγνησίας πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 58’ με πλασέ από τον Ροχάνο, αφού εκμεταλλεύθηκε λάθος του Δερμιτζάκη. Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Σαντορίνης, Αλέξανδρος Περογαμβράκης καθώς σε μια διεκδίκηση του με αντίπαλο παίκτη της Νίκης Βόλου, έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού ο γιατρός της Κυκλαδικής ομάδας, Γιάννης Γρηγορίου εισήλθε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο δένοντας το κεφάλι του με έναν επίδεσμο. Παρ' όλα αυτά κρίθηκε απαραίτητα να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Κουρέλλας, Ερρίκος (Λάμπρου 86′), Παπαζαχαρίαςς, Παντίδος, Πολύζος (Μαλάι 69′), Ιβανίδης (Μηνάς 86′), Σιμιτσής (Μπουντόπουλος 62′), Γιουκούδης, Περογαμβράκης (Ντινιωτάκης 46′), Κανούλας

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Αργύρης, Μπαλάφας, Καλουτσικίδης, Τζοβάρας (Μπιτσάκος 89′), Τσιμπούκας, Μέτσε, Γκαρσία (Ντομίνγκεθ 89′), Μπόσιο, Γκονζάλες, Ροχάνο (Κρουθ 70′)

 Αύριο Κυριακή (30 / 5/ 21) αγωνίζονται :

 Α.Ο. Επισκοπή - Αιγάλεω (16:00)

Αστέρας Βλαχιώτη - Καλαμάτα (17:00)

Ιάλυσος - Ασπρόπυργος (17:00)

Ρόδος - Καλλιθέα (17:00)