Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής ο Τικίνιο

 Ολυμπιακός: Την Κυριακή, στις 22:00 έρχεται ο Τικίνιο 

Επί ελληνικού εδάφους αναμένεται την Κυριακή (30/05) ο Τικίνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα «προσγειωθεί» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 10 το βράδυ και την Δευτέρα (31/05) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, στη συνέχεια ο 30χρονος στράικερ θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές της Super League και ν΄ αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση της διοίκησης ενόψει της νέας περιόδου.

Τον Τικίνιο υπέδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς για να ενισχύσει την επίθεση του. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ελεύθερος από τον Δεκέμβριο και οι συνθήκες ήταν οι ιδανικές για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Η υπόθεση του 30χρονου φορ δεν ήταν εύκολη για τον Ολυμπιακό, αφού είχε εμπλακεί η Μπεσίκτας και η Τραμπζονσπόρ προσφέροντας του πολύ καλό συμβόλαιο και μάλιστα με καλύτερους οικονομικούς όρους από τους Πειραιώτες. Παρόλα αυτά ο Τικίνιο είπε το "ναι" στην πρόταση των "ερυθρόλευκων", αφού πείστηκε από το προτζεκτ που του παρουσίασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η παρουσία του Πορτογάλου προπονητή ήταν το "κλειδί" για να απαντήσει θετικά ο Τικίνιο στην πρόταση του Ολυμπιακού. Πλέον η μεταγραφή έχει μπει στην τελική της ευθεία με τον παίκτη να έρχεται στην Ελλάδα για να την ολοκληρώσει και τυπικά.

Συγκεκριμένα ο Τικίνιο αναμένεται να πατήσει ελληνικό έδαφος την Κυριακής στις 22:00. Μέσω Πορτογαλίας θα γίνει η άφιξη του Βραζιλιάνου επιθετικού. Θα περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια.