Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Η αποστολή των γηπεδούχων

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Η αποστολή των γηπεδούχων

 Με την προπόνηση του Σαββάτου (29/5) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη. .Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (29/5) ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊνός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή

Διαθέσιμοι είναι οι Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά.

 Εκτός έμειναν οι εδώ και καιρό τραυματίες Λιάβας, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, αλλά και οι Ντάλσιο, Μεντίνα, Γιάκολις, Αζάντι.

Τα αποτελέσματα του covid test για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού αγώνα ήταν αρνητικά», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός για τον αγώνα μπαράζ της Κυριακής (30/5) με αντίπαλο την Ξάνθη.

Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα στα Πηγάδια, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-1 και θέλει να ανατρέψει το σκορ της αναμέτρησης της Τετάρτης (26/5) έτσι ώστε να παραμείνει στην Super League 1.