Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Superleague – Play off: Κομβικά ματς σε «Βικελίδης» και «Κολοκοτρώνης» Τα βλέμματα στο «αιώνιο» ντέρμπι!

 Super League - Playoffs: Τα βλέμματα στο «αιώνιο» ντέρμπι!

 Την Κυριακή 11 Απριλίου πραγματοποιείται η 3η αγωνιστική των Playoffs της Super League με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων σε Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Φάληρο.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (11/4, 19:30) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.
Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή και τους 27 ποδοσφαιριστές του, όπως και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Από την άλλη, ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βέλεθ, ενώ εκτός έμειναν οι Αγιούμπ και Σανκαρέ, όπως και ο γνωστός απών Κουρμπέλης.

Τα Άρης – ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ προηγούνται του ντέρμπι των «αιωνίων» και έχουν το δικό τους μεγάλο ενδιαφέρον.

Πολύ σημαντικό ματς στο «Κλ. Βικελίδης». Το Άρης – ΑΕΚ άνοιξε ;το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play out της Superleague (15:00 )

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα πάνε στο +9 από την «Ένωση» και που θα τους φέρει μια… ανάσα από το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη στιγμή. Για τρίτη φορά στην ιστορία της συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες και ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα. Για την Ένωση το «τρίποντο» είναι «μονόδρομος», εάν θέλει να εκμεταλλευτεί βαθμολογικές απώλειες στα υπόλοιπα ματς και να μείνει έτσι «ζωντανή» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έτσι η 11αδα των Θεσσαλονικέων στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» απαρτίζεται από τους:  Κουέστα – Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση Σάκιτς -Σάσα, Τζέγκο - Σίλβα, Μπερτόγλιο Μπρούνο - Μαντσίνι. Στον πάγκο οι: Σιαμπάνης, Γκαρσία, Μάνος, Ματίγια, Γκάνεα, Μήτρογλου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης και Μαρτίνης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο: Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Μιτάι, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

 

Στο ματς για την 3η αγωνιστική των play off που θα ακολουθήσει, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:15, NewsIt.gr, Novasports 2).

Ο ΠΑΟΚ θέλει το «τρίποντο» που θα τον κρατήσει σίγουρα μέσα στην πρώτη τετράδα (χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός) κόντρα σε μια ομάδα που έχει δείξει ικανή να προκαλέσει «ζημιά» στην οποιαδήποτε ομάδα τη φετινή σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ξεφύγουν από τον Παναθηναϊκό, αν χάσει βαθμούς  στο «Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό, αλλά και να βγουν… κερδισμένοι από το αποτέλεσμα του «Βικελίδης» (είτε να πλησιάσουν τον Άρη, είτε να απομακρυνθούν από την ΑΕΚ).

Πιθανή ενδεκάδα Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνιο, Σουάρεθ, Αλβάρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Ριέρα, Μπαράλες.

Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Ουάρντα, Σφιντέρσκι.

 

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play off της Superleague:

15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΑΕΚ (NS1HJD)

17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (NS2HD)

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (NS1HD)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός 73
  2. Άρης 54
  3. ΠΑΟΚ 50
  4. Παναθηναϊκός 49
  5. ΑΕΚ 48
  6. Αστέρας Τρίπολης 43