Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-1: «Στοπ» των Αρκάδων και στο Δικέφαλο του Βορρά!

 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-1: «Στοπ» των Αρκάδων και στο Δικέφαλο του Βορρά! (highlights) 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. "Στοπ" των Αρκάδων -μετά τον Παναθηναϊκό- και στον Δικέφαλο του Βορρά, που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον δεύτερο Άρη.Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. "Στοπ" των Αρκάδων -μετά τον Παναθηναϊκό- και στον Δικέφαλο του Βορρά, που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον δεύτερο Άρη. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ άγγιξε δύο φορές το γκολ, αλλά είδε και τις δύο τελικές του Σφιντέρσκι να σταματούν στα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Στο 5' ο τερματοφύλακας του Αστέρα έσωσε την εστία του με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού και στο 22', έπειτα από σέντρα του Τζόλη, ο Πολωνός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο.

Στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα στο 12' ο Πασχαλάκης γλίτωσε την γκάφα της χρονιάς, που προκάλεσε ο ίδιος σε γύρισμα του Ίνγκασον, όταν η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και πριν καταλήξει στα δίχτυα την απομάκρυνε με υπερένταση.

Στο 28ο λεπτό, ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Κρέσπο μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης -με τη βοήθεια του VAR και προς έκπληξη όλων, έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Ό,τι στέρησαν τα δοκάρια στον ΠΑΟΚ και τον Σφιντέρσκι στο πρώτο ημίχρονο, τους τα... επέστρεψε το δεύτερο. Στο 56' ο Αουγκούστο τροφοδότησε τον Πολωνό μέσα στην περιοχή και εκείνος με εξαιρετικό γύρισμα και σουτ έκανε το 0-1.

Η απάντηση του Αστέρα, όμως ήταν άμεση και στο 56' ο Μουνάφο έκανε το 1-1, εκμεταλλευόμενος λάθος διώξιμο του Ουάρντα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα πάνω του!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης - Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μπάμπα - Σβαμπ (76' Κρμέντσικ), Αουγκούστο - Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58' Ελ Καντουρί), Ουάρντα (83' Μουργκ) - Σβιντέρσκι

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Καστάνιο, Σουάρες, Άλβαρες - Βαλιέντε, Μουνάφο (78' Μπελόκ) - Λουίς Φερνάντες (16' λ.τ. Άντριαν Ριέρα), Τιλίκα (79' Ρετζίς), Σίτο (67' Ιγκλέσιας) - Μπαράλες