Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Rapid άνοιγμα στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, Αχαϊας και Κοζάνης

  

Της Λέττας Καλαμαρά  

Το Rapid άνοιγμα των καταστημάτων τους αναμένουν οι έμποροι στη Θεσσαλονίκη, την Aχαϊα και την Κοζάνη, όπως λειτουργεί και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, μετά και τις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως για πανελλαδικό άνοιγμα των Λυκείων ανεξαρτήτως του αριθμού των κρουσμάτων και της επιδημιολογικής κατάστασης και με την υποχρεωτική (διά νόμου) χρήση του Rapid Test.

Οι έμποροι των συγκεκριμένων περιοχών περιμένουν να πάρουν εκ νέου τη ζωή στα χέρια τους χωρίς τα επιδόματα φτώχειας, χωρίς εξαιρέσεις. Προσδοκούν από την κυβέρνηση και τον Κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί τη σημασία της επανέναρξης της λειτουργίας των καταστημάτων τους που παραμένουν εδώ και μήνες κλειστά σύμφωνα με την κυβερνητική εντολή. 

Από τη στιγμή που υπουργοί και Επιτροπή Ειδικών - Λοιμωξιολόγων έδωσαν το πράσινο φως για την προσέλευση των μαθητών του Λυκείου στο φυσικό χώρο του σχολείου, οι έμποροι της Θεσσαλονίκης, Αχαϊας και Κοζάνης αναμένουν αντίστοιχα να δοθεί και το πράσινο φως για το άνοιγμα των καταστημάτων τους και δικαίως. 


Thedayaftergr