Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Βόλος...σκότωσε τον Παναιτωλικό (3-1) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 Βόλος - Παναιτωλικός 3-1: Δεν χαρίζεται! (highlights) 

Ο Βόλος αν και παρατάχθηκε χωρίς τον Τάσο Δουβίκα (δεν ήταν καν στον πάγκο λόγω ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής), «έπιασε» στον...ύπνο τον Παναιτωλικό και στο πρώτο τέταρτο ήταν μπροστά με 2-0 (3’ Ριένστρα, 13’ πέναλτι Μπουένο).

Ο Παναιτωλικός ψαχνόταν και μετά το 20λεπτο, ισορρόπησε και προσπάθησε να αντιδράσει και να επιστρέψει στον αγώνα, κάτι που έγινε στο 36’ με πέναλτι (πάλι το έδωσε με μεγάλη καθυστέρηση ο Σιδηρόπουλος όπως και σε αυτό του Βόλου) του Βέργου, ο οποίος μείωσε σε 2-1.

Ο Παναιτωλικός ψαχνόταν και μετά το 20λεπτο, ισορρόπησε και προσπάθησε να αντιδράσει και να επιστρέψει στον αγώνα, κάτι που έγινε στο 36’ με πέναλτι (πάλι το έδωσε με μεγάλη καθυστέρηση ο Σιδηρόπουλος όπως και σε αυτό του Βόλου) του Βέργου, ο οποίος μείωσε σε 2-1.

 Τελευταία νίκη μακριά από το Αγρίνιο για το πρωτάθλημα τον περασμένο Ιούλιο στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο για τα πλέι άουτ (11/7/2020 Πανιώνιος - Παναιτωλικός 0-2).

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν – Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι – Ριένστρα, Νίνης – Μπαρτόλο (74' Κιάκος), Κρητικός (84' Σάντσες), Μπουένο (57' Ρενάτο Σάντος) – Περέα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κνετ – Μεντίνα (53' Καρέλης), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53' Μανθάτης), Περέιρα (74' Γιάκολις) – Εντινγκά, Ταχάρ – Ντίας, Αριγίμπι (74' Ντουάρτε), Μεντόσα (53' Ντάλσιο) – Βέργος.

Στις 17:15 ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του νίκη πριν από δύο εβδομάδες μετά από 12 παιχνίδια. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 6 βαθμοί, με τον Απόλλωνα να είναι στους 29 και τον ΟΦΗ στους 23. Στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 2-1.

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι στις 19:30 στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ. Οι Περιστεριώτες δεν έχουν νίκη με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους, ενώ στα Playouts έχουν μία ήττα, μία ισοπαλία και 9 βαθμούς περισσότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο (29 έναντι 20). Οι Θεσσαλοί κάνουν την ύστατη προσπάθεια να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό και στα πλέι άουτ ξεκίνησαν με νίκη στη Ριζούπολη και ισοπαλία εντός έδρας με τον Παναιτωλικό. Και τα δύο παιχνίδια στην κανονική περίοδο τελείωσαν ισόπαλα, ενώ ο Ατρόμητος έχει να χάσει από τη Λάρισα 11 χρόνια!

Η διαδικασία των Playouts της Super League ( 3η αγωνιστική ), η οποία πήρε φωτιά μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας. Το τέταρτο παιχνίδι της αγωνιστικής, ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω των υποχρεώσεων των Ηπειρωτών μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playouts της Super League:

Σάββατο 10/4 

 Βόλος - Παναιτωλικός 3 - 1
17:15 Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ
19:30 Ατρόμητος - ΑΕΛ