Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Χαρδαλιάς από την Πάτρα: Η κατάσταση στην Αχαΐα είναι οριακή

 https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2020/11/nikos-xardalias-960x640.jpg

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την Πάτρα  και πραγματοποίησε σύσκεψη για την αξιολόγηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Αχαΐα.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Αχαΐας, αλλά και της Δυτικής Ελλάδας, να μείνουν τις επόμενες ημέρες προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων.

Επίσης, ανακοίνωσε τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου, 16 γραμμών, μέσα στον Απρίλιο, το οποίο θα βρίσκεται σε εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στο νέο λιμάνι Πάτρας. Όπως προσέθεσε, στο κέντρο θα γίνονται καθημερινά 900 εμβολιασμοί.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους του νέου εμβολιαστικού κέντρου.

Αργότερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα επισκεφθεί το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι κορονοϊού, Χαράλαμπο Γώγο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συνομιλήσει με μέλη της διοίκησης και του υγειονομικού προσωπικού, καθώς και με τους εργαζόμενους στις μονάδες ΜΕΘ και Covid-19.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ