Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΟΚ - Λαμία 5-2: Ξέσπασαν στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς

 ΠΑΟΚ - Λαμία 5-2: Ξέσπασαν στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς (highlights)

Με ένα ξέσπασμα στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το 2-2 του ημιχρόνου σε 5-2 και πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Λαμία.

Για ένα ημίχρονο η Λαμία έδειχνε ικανή όχι απλά να βάλει προβλήματα στον ΠΑΟΚ, αλλά να πάρει και θετικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου ματς των δυο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου, όμως ένα 25λεπτο ξέσπασμα των «ασπρόμαυρων» στο β' μέρος ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση-πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις, καθώς στο πρώτο 45λεπτο ήταν άκρως ανταγωνιστικός, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλα κενά στην άμυνα και την ομάδα της Φθιώτιδας -παρά τις 9 απουσίες βασικών- να τους κοντράρει στα ίσα. Εξ ου και το 2-2 μετά το τέλος του α' μέρους.

Η επανάληψη, όμως, ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία, με τον ΠΑΟΚ να στηρίζεται αρχικά στον -εκπληκτικό για ένα ακόμη ματς- Τζόλη που πέτυχε το κρισιμότατο 3-2 για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του δίνοντας μάλιστα μεγάλες διαστάσεις στο σκορ, το οποίο ως ένα βαθμό ήταν πλασματικό.

Ο εξαιρετικός Ροντρίγκο πέτυχε το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ και ο... διψασμένος Κρμέντσικ το πέμπτο, με τη Λαμία να καταρρέει ουσιαστικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και τους Θεσσαλονικείς να εξασφαλίζουν από τώρα (εκτός συγκλονιστικού, πια, απροόπτου) την πρόκριση στα ημιτελικά...

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης – Βιεϊρίνια Ροντρίγκο Ίνγκασον Κρέσπο – Τσιγγάρας Σβαμπ (65’ Ελ Καντουρί) – Α. Ζίβκοβιτς (79’ Μουργκ) Τζόλης (90’+2’ Νινούα) Ουάρντα (79’ Καγκάβα) – Σφιντέρσκι (65’ Κρμέντσικ).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος – Σαραμαντάς Αντέτζο Βύντρα Προβυδάκης – Μπεχαράνο Γκούγκα (69’ Ασίγκμπα) – Ρόμανιτς (90’ Βλαχομήτρος) Πίτι (69’ Βασιλακάκης) Γκαζαριάν (90’ Τζέιμς) – Αραμπούλι.