Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο ισόπαλο 2-2 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ριζούπολης, το οποίο οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με 9 παίκτες και οι φιλοξενούμενοι με 10!

 https://www.fosonline.gr/media/news/2020/12/21/121220/main/AEK_Bolos_fasi.jpg  

Ένα από τα πλέον ψυχαγωγικά παιχνίδια της σεζόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/12) στο γήπεδο της Ριζούπολης, με την ΑΕΚ και τον Βόλο να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας στο ισόπαλο 2-2, έχοντας χάσει αμφότεροι σωρεία ευκαιριών για περισσότερα τέρματα! Η διακύμανση του αγώνα ήταν συναρπαστική, με την ΑΕΚ να προηγείται πολύ νωρίς με το απευθείας κόρνερ (!) του Τάνκοβιτς και τον Βόλο να απαντάει δις στο α' ημίχρονο με τον καταπληκτικό Φεράρι και τον Ουάρντα, για να ισοφαρίσει στην επανάληψη σε 2-2 ο πιο αξιόπιστος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων», Καρίμ Ανσαριφάρντ.

 

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολών του Παουλίνιο με δεύτερη κίτρινη και ακολούθως του απαράδεκτου Σάκχοφ που... πρόλαβε να παίξει 42 λεπτά, ενώ στον αντίποδα ο Βόλος έμεινε με δέκα λόγω της απευθείας κόκκινης του Κολόμπο. Να σημειώσουμε ότι στο 55' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μπαρτόλο ως οφσάιντ. Συνολικά, ήταν ένα ματς που τα είχε όλα και στο οποίο η ισοπαλία ήταν μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα...

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας – Παουλίνιο Σβάρνας (67’ Αλμπάνης) Τσιγκρίνσκι Μιτάι (82’ λ. τρ. Λόπες) – Σιμάνσκι (46’ Σάκχοφ) Σιμόες Μάνταλος – Λιβάι Γκαρσία Τάνκοβιτς (58’ Ανσαριφάρντ) Ολιβέιρα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεζ): Κλέιμαν – Ντεντάκης Κολόμπο Σάντσεζ Φεράρι – Ριένστρα Μπαριέντος – Περέα (67' Μαρτίνεζ) Μπαρτόλο Ουάρντα – Δουβίκας (86' Mήτογλου).