Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών – Κατέληξε ηλικιωμένος από το γηροκομείο στα Ιωάννινα

  

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή 92χρονος θετικός στην COVID-19, ο οποίος που φιλοξενούνταν στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας στα Ιωάννινα.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπερήλικας με υποκείμενα νοσήματα είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους ασθενείς από το γηροκομείο, επίσης θετικούς στον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο Φιλιατών, με τη μεταφορά και των υπολοίπων πέντε περιστατικών σε νοσοκομεία των Ιωαννίνων να κρίνεται απαραίτητη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Είκοσι τέσσερις ηλικιωμένοι εξακολουθούν να παραμένουν στον οίκο ευγηρίας, με την ανάγκη μεταφοράς τους σε νοσοκομείο να είναι επιβεβλημένη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Οι περισσότεροι είναι κατάκοιτοι και ο κορωνοϊός έχει επιβαρύνει την κατάστασή τους .

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα και το νοσοκομείο Χατζηκώστα συνδράμει στη νοσηλεία περιστατικών COVID με 11 κλίνες στο Πολυδύναμο Κέντρο και δίνεται μάχη προκειμένου εντός της εβδομάδας να λειτουργήσουν συνολικά 24 κλίνες ενώ στο ΠΓΝΙ είναι έτοιμη και η 4η Μονάδα Eιδικών Λοιμώξεων.