Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Χωρίς νικητή ισόπαλος 2 - 2 ο αγωνας της Λαμίας με τον Αττέρα Τρίπολης

 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 2-2: «Ροντέο» χωρίς νικητή  (highlights)!  

Ισόπαλο 2-2 έληξε το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης με τους γηπεδούχους να γυρνούν το εις βάρος τους 0-1 σε 2-1 αλλά να ισοφαρίζονται σε ένα ματς, με μπόλικο... VAR

  Παρότι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέτυχε την ανατροπή κόντρα στον Αστέρα Tρίπολης, γυρνώντας το εις βάρος της 0-1 του ημιχρόνου σε 13 λεπτά σε 2-1 δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο της φετινό τρίποντο δεχόμενη την ισοφάριση εννέα λεπτά αργότερα.

Παρά τα τέσσερα γκολ το θέαμα ήταν κάκιστο απόροια της αγωνιστικής απραξίας 20 ημερών των δύο ομάδων που δεν είχαν παίξει την αγωνιστική προ της διακοπής λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (41’), σ' ένα ματς δίχως φάσεις, με πέναλτι του Μπαράλες (δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του) αλλά ισοφαρίστηκαν (56’) με τον ίδιο τρόπο από τον Ντέλετιτς (επίσης δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του) για παράβαση που έγινε εκτός περιοχής από τον Μουνάφο στον Σέρβο.

Παρότι το VAR είχε ενστάσεις ο διαιτητής το πήρε πάνω του αφού ξανάδε την φάση στο μόνιτορ.

Με βελτιωμένη ψυχολογία η Λαμία έκανε το 2-1 με τον νεοσειλεθόντα Τσούκαλο (69’) αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 79’ από τον Ριέρα.

Στο 91’ ο Τσαγκαράκης – που ήταν ασορτί με την ποιότητα του αγώνα - έδειξε ξανά την άσπρη βούλα για χέρια του Ιγκλέσιας εκτός περιοχής αλλά αυτή τη φορά το VAR (και το ότι δεν πήγε να ξαναδεί την φάση...) τον γλίτωσε από ένα νέο λάθος.

Ακόμη κι έτσι ο Αστέρας δεν κατάφερε να πετύχει τη 2η νίκη του σε 8 ματς κόντρα στην Λαμία

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Επασί - Σκόνδρας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ – Μπουλούλης (99’ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο - Ρόμανιτς, Καραμάνος, Ντέλετιτς (79’ Βασιλακάκης) – Αραμπούλι (66’ Τσούκαλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο (75’ Μπόρχα Φερνάντθ), Βαλιέντε (88’ Ιγκλέσιας) – Ριέρα (88’ Αλί Μπαμπά), Σίτο (75’ Γκόμες), Κρέσπι (66’ Λέο Τιλίκα) - Μπαράλες