Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ , 2 - 1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Πρώτη εντός έδρας νίκη για τους κρητικούς 

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις λιγοστές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, νίκησε έστω και δύσκολαΝέιρατον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και σημειώνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος οι Γιαννιώτες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια οι κρητικοί ισορρόπησαν το ματς και στην πρώτη τους αξιόλογη επίθεση στο 20’ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Στάρτζεον. Όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο οι Ηπειρώτες έγιναν απειλητικοί αρχικά με τον Λεό (44’) και με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισαν με τον Ελευθεριάδη (χρειάστηκε να γίνει και χρήση του VAR).

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει γκολ από την … άσπρη βούλα με τον Νέιρα (68’) και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου- Κοροβέσης (75’ Λυμπεράκης), Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης- Μεγιάδο, Νέιρα, Ντε Γουζμάν (36’ Σακόρ)- Σαρδινέρο, Στάρτζεον (84’ Βούρος), Γρίβας (75’ Γιάννου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Xoυτεσιώτης 6-, Σάλιακας (59’ Οικονομόπουλος), Πίρσμαν, Κάργας, Παντελάκης- Σιόντης (76’ Δούμτσης), Κάστρο, Ντομίνγκεζ –Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Λεό (65’ Καρτάλης).