Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Μόνος δεύτερος ο ΠΑΟΚ - Έκλεισαν τα μάτια Μανούχος και VAR σε κόκκινη του Τζόλη

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Μόνος δεύτερος ο ΠΑΟΚ - Έκλεισαν τα μάτια Μανούχος και VAR σε κόκκινη του Τζόλη

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας 2-0 τη Λαμία και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Ο ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, μπήκε καλύτερα και προσπάθησε από τα άκρα να...σπάσει την άμυνα της Λαμίας και τα κατάφερε στο 12' με τον Καντουρί να πασάρει στον Ουαγκέ, ο οποίος από δεξιά...σέρβιρε τον Τζόλη που δεν είναι πρόβλημα από κοντά να ανοίξει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι μετά το 20' ισορρόπησαν σε έναν αγώνα όπου κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει νωρίς τη δουλειά του και στη συνέχεια να μην...τρομάζει την άμυνα του ΠΑΣ Λαμία αλλά και να μην απειλείται με εξαίρεση κάποιες στημένες φάσεις.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να έχει στο 54' τη μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Τζόλη. Ένα λεπτό μετά, ο νεαρός γλίτωσε την κόκκινη κάρτα όταν κλώτσησε τον Σκόνδρα ύστερα από μια αψιμαχία που είχαν. Ο Μανούχος έδειξε την κίτρινη και όχι την κόκκινη ενώ δεν υπήρξε και καμία ειδοποίηση από το VAR για κόκκινη κάρτα!

Ο Πάμπλο Γκαρσία λίγο αργότερα (60') έκανε αλλαγή τον Τζόλη, πέρασε στον αγώνα τον Βιεϊρίνια, ο οποίος στο 64' με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

Η Λαμία είχε τεράστια ευκαιρία με τον Βασιλόγιαννη για να μειώσει στο σκορ αλλά τίποτα παραπάνω.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Επασί – Σκόνδρας (62' Βασιλακάκης), Ασίγκμπα (λ. τρ. 45’ +1’ Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Μπαχανάκ (46' λ. τρ. Σαραμαντάς) – Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (53΄Βασιλόγιαννης) – Τσούκαλος (62' Αραμπούλι), Καραμάνος

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης - Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα – Καντουρί (71' Σβαμπ), Ντόουγκλας – Νινούα (81' Τσιγγάρας), Μουργκ (60' Ζίβκοβιτς Α.), Τζόλης (60' Βιεϊρίνια) – Σφιντέρσκι (81' Τσόλακ)