Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Super League 1: Όλα «μηδέν» στο Λαμία - Παναιτωλικός – Πρώτος βαθμός για τους «κυανόλευκους»

 Super League 1: Όλα «μηδέν» στο Λαμία-Παναιτωλικός - Πρώτος βαθμός για τους «κυανόλευκους» 

Στο… μηδέν έμειναν η Λαμία και ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι που έκλεισε την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι, στην «πρώτη» του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο τους, πήραν τον πρώτο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, αλλά παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι πλέον με την ΑΕΛ.


Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, με αρκετές αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών κι ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο γκολκίπερ. Οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο κινητικοί, είχαν 2-3 καλές στιγμές με τους Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (καλύτερη φάση του αγώνα στο 38′ το ανάποδο ψαλίδι του που πέρασε λίγο άουτ) και Μπεχαράνο, όμως η άμυνα του Παναιτωλικού ήταν πολύ καλά συγκροτημένη και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο να κρατήσει το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας αποβολής του Χατζηστραβού που πήγε άτσαλα με τις τάπες πάνω στον Ντίας. 

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (84′ Χατζηστραβός), Βύντρα, Αντέτζο, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς (84′ Βασιλόγιαννης), Βασιλακάκης (41′ Μπουλουλής), Ρόμανιτς, Καραμάνος (40′ λ.τρ. Αραμπούλι, 75′ λ.τρ. Μπιανκόνι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (14′ λ. τρ. Ντουάρτε), Καρασαλίδης, Λιάβας, Ντάλσιο, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις (70′ Τσιγγάρας), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70′ Μεντόσα), Περέιρα (59′ Βέργος), Ντίας.

Στους υπόλοιπους αγώνες  στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής που έγιναν το Σαββατοκύριακο
Στο Πανθεσσαλικό με γκολ του Ουάρντα ο Βόλος έκανε την ανατροπή 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στους «Ζωσιμάδες» ο ξεσπιτωμένος Άρης λύγισε 1-0 τον Απόλλωνα και στο «Γ. Καραϊσκακης» ο Ολυμπιακός με χατ τρικ του Ελ Αραμπί ξέσπασε 4-0 στον Ατρόμητο.

Την Κυριακή το πρόγραμμα ξεκίνησε με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε σαν σίφουνας από τη Λάρισα επικρατώντας με σκορ 3-1 της ΑΕΛ. Στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ στο 89' έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (1-1).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ