Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Super League 1: " Κουτσουρεμένη" 6η αγωνιστική. Απόψε Παναθηναϊκός - Βόλος

 Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (pic)

 Μία αναμέτρηση θα διεξαχθεί απόψε στη Super League 1 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ,  στις 20:30 τον Βόλο, με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο..

Στο ντεμπούτο του Ρουμάνου τεχνικού, μετά την αποχώρηση του Ντάνι Πογιάτος, το τριφύλλι θέλει το πρώτο του τρίποντο για φέτος μετά από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες

Ο Μπόλονι συμπεριέλαβε του αποστολή τον Γιοάν Μολό που ήταν στο περιθώριο εδώ και έναν χρόνο  και τον Μαουρίσιο, που δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Αντίθετα, εκτός είναι οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σάντσεθ, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Από την άλλη, οι Βολιώτες έρχονται στο ΟΑΚΑ όντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Αμρ Ουάρντα την προηγούμενη εβδομάδα και στοχεύουν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους..

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα τεθεί και πάλι ο Σωτήρης Νίνης, έπειτα από 6,5 χρόνια. Ωστόσο, ο Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Περέα που είναι δανεικός από τους «πράσινους» και υπάρχει σχετική συμφωνία, αλλά και ο Έρικ Γέντρισεκ.

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κρητικός, Νίνης, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Ουάρντα.

 Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή τριών παιχνιδιών την Κυριακή (25/10), ενώ τη Δευτέρα (26/10) θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο (24/10)

Παναθηναϊκός - Βόλος (20:30)

Κυριακή (25/10)

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (16:00)

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία (18:15)

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (20:30)

Δευτέρα (26/10)

Ατρόμητος - Παναιτωλικός (19:30)

*Οι αναμετρήσεις ΑΕΛ - Άρης και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.