Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ντέρμπι σε Λουτράκι, Ξυλόκαστρο και Ζευγολατιό. Επικίνδυνες έξοδοι για τις ομάδες της Κορίνθου

 https://images3.imgbox.com/d0/81/BfTlqxxM_o.JPG

Με αρκετά τοπικά ντέρμπι συνεχίζεται αύριο ( Σάββατο 10 / 10 / 2020 – 16:30) στα πλαίσια  της 3ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα, στους 2 ομίλους  της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Στον Α’ όμιλο της κατηγορίας  δεσπόζει το λουτρακιώτικο  ντέρμπι που θα γίνει στο «Θώδειον» στάδιο ανάμεσα στον  ΑΟ Λουτράκι και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Την ίδια στιγμή οι πρωτοπόροι του ομίλου , Άγιοι Θεόδωροι αντιμετωπίζουν  την  εκ των ουραγών Κόρινθο 2006. Στην Νεμέα ο έτερος των  ουραγών , Παννεμεατικός, θα προσπαθήσει  για τους πρώτους τους βαθμούς, απέναντι στον ΠΑΣ Κόρινθος. Στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου  μάχεται με τον Σαρωνικό Γαλατακίου,  ενώ  στα Αθίκια ο Τενεάτης υποδέχεται τον Ισθμιακό

3η Αγωνιστική

Τενεάτης Αθικίων

-

Ισθμιακός

ΠΑΣ Κύψελος

-

Σαρωνικός Γαλατακίου

ΑΟ Λουτράκι

-

ΣΦΛ Ολυμπιακός

Αγ. Θεόδωροι

-

Α.Σ. Κόρινθος 2006

Παννεμεατικός

-

ΠΑΣ Κόρινθος

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Ενδιαφέροντα τοπικά ντέρμπι περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α΄ Κορινθίας, σε Ξυλόκαστρο και Ζευγολατιό.  

Στο Ξυλόκαστρο η μάχη θα δοθεί  για το τρίποντο της νίκης ανάμεσα στον Πανκαμαρικό και τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ στο Ζευγολατιό ο ( γηπεδούχος)  Άρης Βοχαϊκού υποδέχεται  ως φιλοξενούμενο, τον ουραγό  ΑΟ Ζευγολατιού. Ενδιαφέρουσες είναι και οι αναμετρήσεις , στο Βέλο ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ελλάδα Βέλου και στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, στο Κιάτο μεταξύ του Πέλοπα και της Θύελλας Πετρίου και στον Ασσο η μάχη του τοπικού Ολυμπιακού με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.


3η Αγωνιστική

Ελλάς Βέλου

-

Ηρακλής Ξυλοκάστρου

Ολυμπιακός Άσσου

-

Θύελλα Κ. Διμηνιού

Πανκαμαριακός

-

Αστέρας Δερβενίου

Άρης Βοχαϊκού

-

ΑΟ Zευγολατιού

Πέλοπας Κιάτου

-

Θύελλα Πετρίου