Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ - ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ

  

Τρίπολη, 07 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη μεγάλη εκστρατεία της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ και στο πρόγραμμα "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" για τη συλλογή σχολικών ειδών με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020 2021 συμμετείχε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης. Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αποφάσισε τη συμμετοχή του Κέντρου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εγκρίνοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν διάφορα αναγκαία

σχολικά είδη για τη λειτουργία ενός Δημοτικού Σχολείου.
 Η αγορά- προμήθεια των σχολικών ειδών έγινε από καταστήματα της Τρίπολης και σε συνεννόηση με τη συντονίστρια του προγράμματος του ΣΚΑΙ κ. Γιαννακάκη εστάλησαν στο ακριτικό Καστελόριζο για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν στο τοπικό Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης.
Η συμβολική αυτή κίνηση γίνεται σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο που το Καστελόριζο έχει ανάγκη στήριξης από ολόκληρη της Ελλάδα. Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη το Κέντρο θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του χρόνου να ενισχύει κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τον Covid 19 αλλά και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης και συνέχισε:" μαζί με τα σχολικά είδη που στείλαμε στο Δημοτικό Σχολείο Καστελόριζου στέλνουμε όλη μας την αγάπη στους μικρούς μαθητές και στους δασκάλους του Σχολείου της Μεγίστης και τους υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα βρεθούμε στο πανέμορφο νησί τους για να τους γνωρίσουμε από κοντά".
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση στήριξης του Δημοτικού Σχολείου Μεγίστης Καστελόριζου εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για το έτος 2020 και αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη ότι το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μπορεί να έχει κοινωνικό πρόσωπο και να ενισχύει ομάδες πληθυσμού που έχουν πραγματική ανάγκη.

Καδάς Γιώργος

Τμήμα Marketing

  

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

2Ο χλμ. Παλαιάς Επ. οδού Τρίπολης – Τεγέας | ΤΡΙΠΟΛΗ - ΕΛΛΑΔΑ

Τ: +30 271600 8888 | F+30 2716 00 8887

info@palladion-rehab.gr | www.palladion-rehab.gr

marketing