Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Μυστήριο με 58χρονο που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στην Ηλεια.

  

H νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ένας 58χρονος υπάλληλος στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι στην περιοχή Σκουροχώρι της Ηλείας, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση, φαίνεται ότι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που ο οδηγός του τον εγκατέλειψε αβοήθητο. Ωστόσο, η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα θα δείξει αν σκοτώθηκε ακαριαία από το χτύπημα, αν τραυματίστηκε και εξέπνευσε αργότερα ή πνίγηκε πέφτοντας χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο αρδευτικό κανάλι!

Την σορό του άτυχου άνδρα που ήταν πεσμένη ανάσκελα στο νερό δίπλα στο τσιμεντένιο τοίχωμα του καναλιού, εντόπισε από την γέφυρα από τον δρόμο που συνδέει το Σκουροχώρι με το Κατάκολο και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας την ανέσυραν από το νερό. Ο 58χρονος Β.Κ. είχε ξεκινήσει στις 9.30΄ το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου από το χωριό για να πάει για μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή Καβούρι και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

arouraios.gr