Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Νίκη με Κολοβό ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη - Οι πράσινοι επικράτησαν των κίτρινων σε ένα ματς με νεύρα λόγω διαιτησίας

Άρης - Παναθηναϊκός 0-1: «Στοπ» από Ξενόπουλο, γκολ από Κολοβό (highlights)
Με το γκολ του Κολοβού στο 75' ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι κίτρινοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή, με το σουτ του Φετφατζίδη που έφυγε λίγο άουτ στο 3', για να απαντήσουν οι πράσινοι με τη μεγάλη ευκαιρία του Καμπετσή στο 8'. Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να σκοράρει και στο 22' αλλά και πάλι ήταν άστοχος, για να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όπου πρωταγωνιστής έγινε ο διαιτητής...

Αρχικά, στο 39', σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη για ανατροπή του Γκάμα από τον Αλεξανδρόπουλο και επέμεινε στην απόφαση του, παρά το γεγονός ότι στο VAR, το οποίο εξέτασε, φάνηκε ότι η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής... Ο Ξενόπουλος, όμως, απέκρουσε την εκτέλεση του Φετφατζίδη και κράτησε το 0-0.
Στη συνέχεια, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο ρέφερι έδειξε και πάλι το σημείο του πέναλτι υπέρ του Άρη, αυτή τη φορά για ανατροπή του Ρόουζ από τον Ξενόπουλο, αλλά τελικά -αφού πήγε πάλι στο VAR- άλλαξε την απόφαση του αυτή τη φορά.
Το πρώτο ημίχρονο, όπως καταλαβαίνει κανείς, ολοκληρώθηκε με νεύρα, ενώ το δεύτερο άρχισε με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος και να ψάχνει το γκολ. Δεν το βρήκε στο 52' με τον Χατζηγιοβάνη, δεν το βρήκε στο 54' με τον Μπουζούκη, δεν το βρήκε στο 62' με το δοκάρι του Κολοβού, αλλά το βρήκε στο 75': Σέντρα του Ανουάρ από δεξιά, κεφαλιά του Κολοβού, η μπάλα στα δίχτυα και 0-1.
Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μπακούτσης (78' Διαμαντόπουλος), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες (72' Σόουζα), Μαντσίνι.
Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης (83' Θεοχάρης), Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (59' Σερπέζης), Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (83' Μπεκ), Αθανασακόπουλος (59' Κολοβός), Καμπετσής (59' Μακέντα).