Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Μάχη για τη δεύτερη θέση στα playoffs

Με τη δεύτερη αγωνιστική των play-off και play out συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League.
 Όσον αφορά την κορυφή ο Ολυμπιακός με το καλημέρα και με τη νίκη στην Τούμπα ξεκαθάρισε την κατάσταση και απέδειξε την πλήρη κυριαρχία του, οπότε όλο το ζουμί είναι στη μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του champions league και την οποία διεκδικούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ οι οποίοι
ισοβαθμούν πίσω από τους ερυθρόλευκους με 52 βαθμούς.
Έτσι ο ΠΑΟΚ καλείται σήμερα να περάσει αλώβητος από την έδρα του Παναθηναϊκού ενώ αύριο η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη όπου την περιμένει ο ΟΦΗ. 
Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πούγγουρα, Μπεκ και Περέα, ενός εκτός μάχης για τον “δικέφαλο του Βορρά”, που προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι ο Μίσιτς, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και οι Βέρνμπλουμ, Αουγκούστο, Κρέσπο και Ζαμπά.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο αναμετρήσεις για τα Play Out. Στο πρώτο, χρονικά ματς, ο Βόλος που προέρχεται από την ήττα από τον Πανιώνιο, φιλοξενεί την Ξάνθη (19:15), η οποία κάνει πρεμιέρα αφού το ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε λόγω αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή του ακριτικού Νομού.
Οι Περιστεριώτες από την πλευρά υποδέχονται τη Λαμία (19:30), η οποία ξεκίνησε νικηφόρα στην 1η αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό.

2η αγωνιστική

Σάββατο (13/6)
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (21:30)
Κυριακή (14/6)
ΟΦΗ - ΑΕΚ (19:15)
Ολυμπιακός - Άρης (21:30)


2η αγωνιστική

Σάββατο (13/6)
Βόλος - Ξάνθη (19:15)
Ατρόμητος - Λαμία (19:30)
Δευτέρα (15/6)
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος (19:30)
Παναιτωλικός - ΑΕΛ (20:00)