Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ατρόμητος - Λαμία 1-1: Χαμόγελα στην... Τρίπολη

Ατρόμητος - Λαμία 1-1: Χαμόγελα στην... Τρίπολη (vid)

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και στη Λαμία, με το αποτέλεσμα όμως να βολεύει τον Αστέρα Τρίπολης στη μάχη για την πρώτη θέση των πλέι άουτ.
Σε έναν αγώνα χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες φάσεις, η Λαμία που στην πρεμιέρα είχε κερδίσει 2-0 τον Παναιτωλικό προηγήθηκε με τον Αντέτζο, αλλά ο Γκάλο στο φινάλε του α' μέρους ισοφάρισε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος πίεσε για το δεύτερο γκολ και είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ρισβάνη αλλά τίποτα παραπάνω, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε σχετικά εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ουσία είναι πως το σημερινό 1-1 έφερε χαμόγελα στον Αστέρα Τρίπολης που επίσης κυνηγάει την έβδομη θέση.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης (46' Ούμπιδες), Ανδρούτσος (74' Ραμπέγιο), Ντε Πo (65' Βέλλιος), Νταβιώτης (46' Ενσικουλού), Μανούσος (87' Γιακουμάκης).
ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Καχριμάν, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιασέ, Μπεχαράνο (63' Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα (63' Μπουλούλης), Ρόμανιτς (90'+4' Τζανετόπουλος), Καραμάνος (46' Βασιλόγιαννης), Σασί (89' Σάλιακας).