Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά

Σε τρεις άξονες κινείται το σύγχρονο πνεύμα του ανθελληνισμού που κατάφερε καίρια πλήγματα στην όμορφη Ελλάδα μεταπολιτευτικά. Η καταστροφή της χώρας δεν απαιτεί ιδιαίτερη ανάλυση. Καταγράφεται σε όλους τους παγκόσμιους δείκτες που την απεικονίζουν ως αυτό που είναι, μία σύγχρονη αποικία όλων των ισχυρών της Γης. Μία διαχρονική αλήθεια στην παγκόσμια κοινότητα των κρατών από το 1821 για το οποίο και θα μας ξαναπεί την ιστορία η ''Επιτροπή 1821" χωρίς να χρειαστεί να την ξαναγράψει το 2021. Τα χαρακτηριστικά των αποικιών είναι κοινά και δεν απαιτούν ιδιαίτερη ανάλυση επίσης. Κύρια συστατικά τους είναι μία δουλική πολιτική ηγεσία και μία ολιγαρχία εργαλείο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των Αποικιοκρατών έναντι ιδιοτελούς αμοιβής.

Ο πρώτος άξονας του διαχρονικού ανθελληνισμού που έχει θεριέψει στη χώρα μας ενόψει των διεθνών ενεργειακών ανακατατάξεων και ελέγχου των δρόμων μεταφοράς των εμπορευμάτων πάσης φύσεως, με κυρίαρχη τη μεταφορά ουσιών εξ Ανατολής, είναι η διαρκής κυβερνητική αστάθεια και ο έλεγχος του κέντρου των αποφάσεων, του Μεγάρου Μαξίμου επί των ημερών μας, από το παρακρατικό και ισχυρό κέντρο εξουσίας. Τρομοκρατικά χτυπήματα, επιθέσεις σε πολίτες με τη μορφή ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, επικοινωνιακοί εκβιασμοί, δικαστικές αοριστολογίες και παραγραφές, εκτυφλωτικά φλας δημοσιότητας, κυρίες των Κυρίων, ερωτικές σχέσεις και πολύ σκοτεινό και επιδοτούμενο μετρητό ρέει καθημερινά με έναν μόνο σκοπό: Την αποδυνάμωση και τον έλεγχο της εκλεγμένης δημοκρατικά εξουσίας των Ελλήνων. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά με την προβολή επερχόμενων εκλογών και ανασχηματισμών, επετειακών και μη, σε καθημερινή βάση ώστε να δημιουργείται το αίσθημα της πολιτικής αστάθειας, της καιροσκοπικής πολιτικής εξουσίας και της πολιτικής υπόκλισης των Υπουργών και των Πρωθυπουργών στα συμφέροντα των ντόπιων τζακιών.

Ο δεύτερος άξονας του διαχρονικού ανθελληνισμού που έχει θεριέψει στη χώρα μας ενόψει των διεθνών ενεργειακών ανακατατάξεων και ελέγχου των δρόμων μεταφοράς των εμπορευμάτων πάσης φύσεως, με κυρίαρχη τη μεταφορά ουσιών εξ Ανατολής, είναι το παραμύθι της σύγκρουσης Ελλάδας και Τουρκίας. Μπορεί η Τουρκία να ξεπέρασε έστω και επιφανειακά τον μπαμπούλα της Ελλάδας στη χώρα μας η σύμμαχος και φίλη Τουρκία αποτελεί τον μπαμπούλα που τρέφει το τέρας των αποικιοκρατών. Παρόλο που η Ελλάδα περιβάλλεται από συμμάχους στον κόσμο και την Ευρώπη το κλίμα φόβου καλλιεργείται καθημερινά από ντόπια και αλλοδαπά ελληνόφωνα μέσα ενημέρωσης ώστε να εγκλωβίζεται η παραγωγική δραστηριότητα και σκέψη σε ένα ανύπαρκτο πολεμικό πλαίσιο. Αν και η τελευταία φορά που πολέμησε η Ελλάδα ήταν πριν από 70 χρόνια την Ιταλία και τη Γερμανία, η χώρα μας δεσμεύεται πλέον από το άρθρο 1 του ΝΑΤΟ μαζί με την Τουρκία να επιλύουν τις διαφορές τους ειρηνικά και φυσικά σύμφωνα με τον ΟΗΕ αναλογικά με τις προκλήσεις. Ωστόσο η Ελλάδα βρίσκεται μία ιδιότυπη πολεμική ομηρεία επί δεκαετίες μεταπολιτευτικά χωρίς να πολεμάει ποτέ. Με όλους τους λαούς της Δύσης εμπειροπόλεμους και τους Έλληνες πρωταγωνιστές καθημερινών γιορτών και δεξιώσεων σπαταλώντας δισεκατομμύρια ευρώ σε αχρησιμοποίητους εξοπλισμούς, η Ελλάδα αγνοεί το σύγχρονο πόλεμο που γνωρίζουν όλοι με τελευταία την Τουρκία σε Συρία και Λιβύη με άλλοθι την ύπαρξη υποτιθέμενων εθνικών κινδύνων. Ανεγείροντας φράχτες και πίσω από βαρύγδουπες δηλώσεις, φιλοξενώντας παράλληλα παράνομους μετανάστες, εξυπηρετεί ανθελληνικά συμφέροντα που επιδιώκουν την πολεμική απραξία της και την καθημερινή γραφειοκρατική αργοσχολία της σε σκελετωμένους στο παρελθόν όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα οργανισμούς. Οι επικεφαλής της τότε περιόδου πολιτικοί και στρατιωτικοί επανέρχονται συχνά πυκνά μόλις μυρίζονται εξουσία για να παρέχουν και συμβουλές πατριωτισμού χωρίς αιδώ. Η ταμπακιέρα της υποδούλωσης είναι η παραλαβή σκαφών χωρίς όπλα και βάρκες για τη διείσδυση του παρακρατικού μηχανισμού με το προσωπείο του πατριωτισμού, το εθνικό βάπτισμα εγκληματικών ενεργειών και ο έλεγχος ιδιωτικών ακτών για την εκφόρτωση εμπορευμάτων πάσης φύσεως, με κυρίαρχη τη μεταφορά ουσιών εξ Ανατολής. Τραγικές φιγούρες κρατικοί αξιωματούχοι οι οποίοι προς διατήρηση των θέσεών τους και την ελπίδα μίας ακόμα πιο ευρύχωρης θέσης σκύβουν το κεφάλι, βάφουν τα μαλλιά τους, φορούν τη μάσκα των αφεντικών τους και προσποιούνται τους ηγέτες της αξιοκρατίας.

Ο τρίτος άξονας του διαχρονικού ανθελληνισμού που έχει θεριέψει στη χώρα μας ενόψει των διεθνών ενεργειακών ανακατατάξεων και ελέγχου των δρόμων μεταφοράς των εμπορευμάτων πάσης φύσεως, με κυρίαρχη τη μεταφορά ουσιών εξ Ανατολής, είναι ο αντι-αμερικανισμός που εκφράζεται στην καθημερινή διαπόμπευση από τα ντόπια και διεθνή μέσα παραπληροφόρησης του Προέδρου και επίσημου επικεφαλής των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Η στρατηγική σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας και η τόλμη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο να ονοματίσει την Ελλάδα ως μελλοντική ηγέτιδα της Ευρώπης αποτελεί το κόκκινο πανί για όλους τους ανθέλληνες κάτοικους ή κατακτητές της χώρας. Με τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο εν εξελίξει, στη σύγχρονη μορφή του πολέμου χωρίς στρατεύματα κυρίως και σε όλες τις διαστάσεις, η εκκαθάριση της Ελλάδας από όλα τα διαλυτικά στοιχεία της και ο εναρμονισμός της με την επίσημη εξουσία των ΗΠΑ αποτελεί την αιτία πολέμου και διάλυσης της χώρας. Με τον αγωγό EastMed να οδεύει στην ενεργειακή απελευθέρωση της Ευρώπης μέσω της Τριπλής συμμαχίας κόκκινα, κίτρινα και ένδοξα βασίλεια του παρελθόντος δυναμιτίζουν την Ελλάδα και όχι μόνο για την αποτροπή του μοιραίου και την απελευθέρωση της χώρας και της Ευρώπης.

Το τριαδικό πνεύμα του διαχρονικού ανθελληνισμού που κατέστησε τους Έλληνες έρμαιο δανείων, ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, προγραμμάτων ανύπαρκτης συνοχής και εξαρτησιογόνων προγραμμάτων διάσωσης διοχετεύεται καθημερινά μέσα από το κανάλι της παραπληροφόρησης από ντόπια και αλλοδαπά ΜΜΕ ιδιοκτησία βαρόνων των διεθνών μεταφορών καυσίμων και εμπορευμάτων. Μέσα από διαδικασίες δημοσιογραφικής και κοινωνικής πίεσης, επιχειρήσεις και άτομα διαλύονται ή αντίστροφα προωθούνται και όλοι μαζί εκβιάζονται για την μετατροπή τους σε γιουσουφάκια υποταγής. Εγκληματικές ανθελληνικές φιγούρες οι δύο κρυφίως κυβερνήτες της Ελλάδας και Ευρώπης μαστιγώνουν καθημερινά τους ανυπάκουους και ιππεύουν κάθε πνεύμα και σώμα εθνικής αντίστασης.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό στη σημερινή κατάσταση αποτελεί η εκλεγμένη Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που αρνείται να σηκώσει τη σημαία της ελευθερίας σε Βουλή και Υπουργείο Εξωτερικών προσπαθώντας να πατάει σε δύο βάρκες. Για το αποτέλεσμα αυτής της κοινότοπης και αντιπαραγωγικής πολιτικής είναι δεδομένα και πολλάκις ιδωμένα. Ας ευχηθούμε το Άγιο Φως τώρα που έσπευσε να προσκυνήσει στην Τήνο να του δώσει δύναμη να αντέξει στις σειρήνες της πολιτικής αστάθειας, της ελληνο-τουρκικής προβοκατόρικης επικοινωνίας και του καταστροφικού αντι-αμερικανισμού για τη διαμόρφωση των νέων εθνικών αξιών και ιδεών μας. 

Το κείμενο απευθύνεται σε αυτούς που ακόμα αντιστέκονται και ονειρεύονται για μία Ελλάδα με ισχυρή άμυνα και ελπίδα που δεν βλέπουν το τυράκι αλλά τη φάκα από την πανσπερμία υλικών και αξιών που διεισδύει για να αλώσει το σκληρό πυρήνα των Ελλήνων. Εκείνων που ορκίστηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλες και δεν προτίμησαν το γρήγορο δρόμο της εξουσίας για να ανέλθουν και να κρατηθούν στους ελέφαντες της Ανατολής, χωρίς όπλα, χωρίς βάρκες, χωρίς μάχες, χωρίς αιδώ... 



Thedayaftergr