Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΚΙΟΛΗ & ΧΑΡΗ ΒΥΤΙΝΙΩΤΗ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




Κόρινθος  09-04-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη λαϊκή αγορά Συνοικισμού Κορίνθου επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Χάρη Βυτινιώτη και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης τμήματος εμπορίου της ΠΕ Κορινθίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Λουτρακίου συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη.

Και στις δύο αγορές τηρούνταν οι κανόνες δημόσιας υγείας και τα απαιτούμενα
μέτρα για τον κορονοικό επ ακριβώς όπως έχει οριστεί από την Ελληνική κυβέρνηση. Παραγωγοί και  καταναλωτές λειτουργούν με προσοχή και σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών.
Ο κ. Γκιολής συζητώντας με τους παραγωγούς δήλωσε πως αναγνωρίζει τον κόπο και την αγωνία τους ώστε τα προϊόντα από το χωράφι να φτάσουν στον καταναλωτή σε συγκεκριμένο χρόνο ώστε να μη καταστραφούν αλλά σε άριστη κατάσταση. 


Μιλώντας με καταναλωτές τέλος διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, οι τιμές είναι σε φυσιολογικά έως και χαμηλά επίπεδα.
Ο ίδιος τόνισε πως «ο νομός Κορινθίας έχει να δώσει πολλά από τον πρωτογενή τομέα, παραγωγοί και καταναλωτές είναι το ίδιο πολίτες Κορίνθιοι και συνεργαζόμενοι όλοι θα συνεχίσουν οι λαϊκές αγορές του νομού μας να λειτουργούν σωστά και προς όφελος όλων μας. Εμείς οι ίδιοι θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τους παραγωγούς μας και να βοηθάμε τα δικά μας χωριά». 

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη