Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός προσπαθώντας να τετραγωνίσει τον κύκλο σε έναν Γ ΄Παγκόσμιο Πόλεμο που τον υπερβαίνει και δυστυχώς για όλους μας συνεχίζει να επιλέγει να τοποθετεί την Ελλάδα στο λάθος στρατόπεδο. Στην πλευρά που  θρηνεί εκατόμβες θυμάτων και οδεύει σε πλήρη οικονομική καταστροφή. Ασφαλώς η τοποθέτηση αυτή δεν αποτελεί εγγύηση και της σωτηρίας του μεταπολιτευτικού εγκληματικού καθεστώτος και του διεφθαρμένου Κράτους της Ελλάδας και της κοινωνίας μας. Μία ζωή που καθόρισαν ανθελληνικά κέντρα παγκοσμίων διακινητών και εκτέλεσαν ντόπια πιόνια. Εδώ όμως έγκειται η ανούσια παράταση της ταλαιπωρίας και καταστροφής της Ελλάδας. Ευτυχώς, μετά από πολλές εβδομάδες πολέμου ο κ.Μητσοτάκης κατέφυγε στο ναό της Δημοκρατίας, τη Βουλή των Ελλήνων, αφού όμως απέτυχε να εγκαταστήσει την μονοκρατορία του παραμερίζοντας Υπουργούς, βουλευτές, πολιτικά κόμματα και λαό διά μέσου του φόβου και της τιμωρίας. Άφησε πίσω για λίγο τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για να μας θυμίσει ότι έχουμε Δημοκρατία, Σύνταγμα, Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση και υπεράνω όλων τον ελληνικό λαό που παραχωρεί την εξουσία σε όλους αυτούς που λέγονται βουλευτές, κυβέρνηση και αντιπολίτευση για περιορισμένο χρόνο.

Ο κ.Μητσοτάκης αμέσως μετά τη δημοκρατική εκλογή του και την λαϊκή έγκριση του προεκλογικού του προγράμματος έκανε τη μοιραία  λάθος επιλογή του. Επέλεξε να εγκαταλείψει τους ψηφοφόρους του εφαρμόζοντας το δόγμα "με άλλους εκλέγεσαι και με άλλους κυβερνάς" δημιουργώντας και αυτός ένα κλειστό κύκλο λήψεων αποφάσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, με ανοχή αν όχι συνεργασία με τους ολιγάρχες της εποχής Τσίπρα, το επικοινωνιακό μονοπώλιο, τη συνέχιση της τεχνητής αδρανοποίησης της απονομής Δικαιοσύνης όπως για παράδειγμα στις υποθέσεις Novartis και Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, του καρτέλ των καυσίμων και γενικώς όλα τα κακώς κείμενα της Μεταπολίτευσης. Φυσιολογικό αποτέλεσμα ήταν η παραμονή της Ελλάδας στον πάτο κάθε διεθνούς αξιολόγησης και για το 2019, η αποκήρυξη της Μακεδονικής προδοσίας, η αμνησία για το έπος ντροπής Τσίπρα-Βαρουφάκη το 2015, η ανοχή στο διεθνές οργανωμένο έγκλημα για την εισροή παρανόμων μεταναστών της Αφρικής και Ασίας, ο εναγκαλισμός τους με δωρητές αγνώστου χρήματος παγκοσμίου εμβέλειας, ο κινέζικος φιλελεύθερος προσανατολισμός, η ανύπαρκτη ανάπτυξη και η καταφυγή του κ. Μητσοτάκη σε άρτους και θεάματα. 

Όλα αυτά μέχρι που ήρθε η φοβέρα του Πολέμου που τα έσκιαξε όλα και τα έκανε σιωπηλά πλακωμένα στη σκλαβιά. Το δικαίωμα λόγου έναντι στα μέτρα του κ. Μητσοτάκη έγινε αντικοινωνική στάση και οι οπαδοί των τανκς και των συλλήψεων κατέκλυσαν με σχόλια τα κοινωνικά δίκτυα. Μία κατάσταση που θα μπορούσε να είναι δυστυχώς σανίδα σωτηρίας για το σάπιο Κράτος και τη κοινωνία μας. Όλα για το καλό μας, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένουμε όλοι να δούμε την τελική κατάληξη των πολιτικών επιλογών του με αγωνία. Τότε που θα ζήσουμε ελεύθεροι και πάλι και όχι πολιορκημένοι στα σπίτια μας. Τότε που θα ακούσουμε από τα χείλη του Έλληνα πρωθυπουργού ή του διορισμένου Υφυπουργού του ότι ισχύει το άρθρο 5 του Συντάγματος παρ.4 ξανά "Απαγορεύονται διοικητικά ατομικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο εις αυτή". Ένα άρθρο του Συντάγματος που καταλύθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το καλό μας, το αγαθό της ζωής έναντι του αγαθού της ελευθερίας. Μια κατάλυση που φέρνει και την οικονομική καταστροφή. Απορία ιστορική θα μείνει γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επέλεξε ο ίδιος και όχι ο λαός να ιεραρχήσει τα αγαθά κατά τη γνώμη του γιατί δεν έκανε επίσημα την αναστολή του Συντάγματος ώστε να έχει τόσο την πλήρη εξουσία αλλά και την πλήρη ευθύνη των αποφάσεών του χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Εν ολίγοις ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί απεγνωσμένα το τελευταίο διάστημα να αποποιηθεί την ευθύνη των αποφάσεών του, αν και διατηρεί την πλήρη εξουσία της δημοκρατίας μας, μεταφέροντας την στα άτομα χωρίς εξουσία. Ευτυχώς οι Έλληνες πολίτες με οποιαδήποτε ιδιότητα παρέμειναν νομοταγείς στις εντολές Χαρδαλιά και αναμένουν τους καρπούς της υπομονής τους σύντομα. Την ελευθερία και την ευημερία τους. Τη δυνατότητα να γευτούν τα μπάνια του λαού στο χρυσό της Ελλάδας, τις παραλίες, που παραμένουν προς το παρόν ο απαγορευμένος καρπός για όλους πλην τους εισερχομένους πελάτες του διεθνούς οργανωμένους εγκλήματος που συνεχίζουν "business as usual" και σήμερα να μπαινοβγαίνουν στη χώρα μας με τους διακινητές τους με τον ηγεμόνα Κυριάκο Μητσοτάκη. Εμείς ο απλός φορολογούμενος λαός ας περιμένουμε τις πτήσεις από Κίνα των δωρητών να μας φέρνουν μάσκες και πακέτα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φωτογραφίζεται χαμογελαστό ως άλλος Μάο. Στο τέλος, ποιος ξέρει, μπορεί εκεί να βρούμε και το νέο Σύνταγμα μας.

Εν κατακλείδι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να απολαμβάνει σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών του κ.Θεοδωρικάκο ποσοστά αποδοχής Ορμπάν, μπορεί να ελπίζει να βάλει την Ελλάδα στο G-20 μειδιάζοντας και η κα Αμανπούρ να μην κάνει ποτέ λάθος, μπορεί να μην έχει αντιπολίτευση γιατί όλοι βολεύονται στην αποζημίωσή τους και την απόκρυψη των πολιτικών εγκλημάτων τους εις βάρος του λαού, μπορεί οι δωρητές να φέρουν φορτία πολλά αλλά μπορεί και το τέλος να μην το γράψει ο ίδιος. Να το γράψει ο νικητής του Γ'Παγκοσμίου Πολέμου που σαρώνει τώρα Κίνα, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, New York, Νew Jersey με θύματα και ζημίες και να δούμε σκηνές Βουκουρέστι στην Ευρώπη, όταν η ελευθερία κατατάχθηκε από τους νικητές υπεράνω της υγείας και εις βάρος εκείνου που φρόντιζε για το καλό τους.
Θα δούμε πολλά με το πέρας του Πολέμου, την 1η Ιουλίου 2020. Μέχρι τότε και ανά τους αιώνες οι πολιορκημένοι ουδέποτε υπήρξαν ελεύθεροι. Για αυτό εξάλλου και οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι του Μεσολογγίου έκαναν την ηρωϊκή έξοδο τους και μας έδειξαν το νόημα της ζωής. Για την Ελευθερία των Ελλήνων... 

Thedayaftergr