Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Τέλος ο Νίκος Κολιμάδης από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Δερβενίου


Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Κολιμάδης

Η χθεσινή εντός έδρας ήττα του Αστέρα Δερβενίου από τον Ισθμιακό έφερε και την παραίτηση του προπονητή της ομάδας της Δυτικής Κορινθίας Νίκου Κολιμάδη.
Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο Νίκος Κολιμάδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και τη κακή εμφάνιση του Αστέρα και υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου   και η οποία έγινε αποδεκτή.
Η διοίκηση  του Αστέρα ευχαρίστησε τον προπονητή για την συνεργασία και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη καριέρα του.
Ο Νικος  Κολιμάδης σε δήλωσή αναφέρει τα εξής:
«Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, πήρα την απόφαση να αποχωρίσω από τον πάγκο του Αστέτρα Δερβενίου. Μία απόφαση που θεωρώ σωστή τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα του Αστέρα, που δεν της αξίζει αυτή η πορεία και αυτή η βαθμολογική θέση.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο του Αστέρα κ. Βλάσση Κουρή για την στήριξή του αυτόν τον 1,5 χρόνο που βρισκόμουν στο τιμόνι της ομάδας, που προσπάθησε για το καλύτερο.
Ευχαριστώ τους παίκτες μου που προσπάθησαν και ταυτίστηκαν μέχρι ενός σημείου με την φιλοσοφία μου και το πλάνο μου. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και στον Αστέρα σύντομα να βρει τον δρόμο που θα τον οδηγήσει εκεί που του αξίζει!»