Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Σε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες, κεκαλυμμένο προφανώς, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Αλκιβιάδη Στεφανή και ο πόλεμος απαιτεί τους ικανότερους για να επιβιώσει και να αναγεννηθεί το Έθνος μας. Ημέρα Κρίσης των Ενόπλων Δυνάμεων η αυριανή, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και οι Αρχηγοί Φλώρος, Λαλούσης, Πετράκης και Μπλιούμης καλούνται να επιλέξουν τους ικανότερους μεταξύ αξίων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να νικήσουν έναν πολύ ύπουλο εχθρό. Έναν εχθρό που εργάστηκε για πολλά χρόνια υποχθόνια ώστε αφενός να διαβρώσει τον εθνικό κρατικό μηχανισμό στον πυρήνα του και αφετέρου να προωθήσει τον εχθρό στα σωθικά της Ελλάδας, βασιζόμενος στα πάθη των συνεργατών του και τη δύναμη του χρήματος.

Το ισχυρό μήνυμα αξιοκρατίας που έστειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την 17η Ιανουαρίου 2020, ημέρα επιλογής των Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων Κωνσταντίνου Φλώρου και Στρατού Χαράλαμπου Λαλούση, καλούνται οι ίδιοι τώρα να δυναμώσουν κατά τις αυριανές κρίσιμες κρίσεις. Η προσωπική διαδρομή και των δύο Στρατηγών και οι απαιτήσεις των καιρών δεν αφήνουν αμφιβολίες για την κρίση τους που θα σηματοδοτήσει και τη μετέπειτα διαμόρφωση της ιεραρχίας του Στρατού τις επόμενες ημέρες κατά τη συνέχιση των κρίσεων από τα αρμόδια Συμβούλια που θα διαμορφωθούν την αυριανή. Οι Στρατηγοί Φλώρος και Λαλούσης καλούνται να στείλουν στο σύνολο του Στρατού μας, σε φίλους, συμμάχους και εχθρούς, στο λαό και τους πολιτικούς ένα ακόμα ισχυρότερο μήνυμα για τις αδιαπραγμάτευτες αξίες του Έθνους μας καθώς και την ελπίδα επιτυχούς αντιμετώπισης των σύγχρονων προκλήσεων. 

Ένας ισχυρός πυρήνας του Έθνους μας δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φέρει σύντομα δομικές αλλαγές στον αξιακό κώδικα της Ελλάδας, που 200 χρόνια τώρα σύρθηκε ανάμεσα στο σκοταδισμό και το δανεισμό, ως μία όμορφη αποικία και αυτό ενοχλεί ακόμα και στο εσωτερικό. Η ισχυρή απάντηση στην ασύμμετρη επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα από τη σύμμαχο Τουρκία του Ταγίπ Ερτογάν η οποία δείχνει να είναι έρμαιο στη σκόνη του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος θα αποτελέσει φάρο και για τη συνέχεια. Για τις επόμενες μάχες εντός, εκτός και επί των συνόρων της Ελλάδας, όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις ενδέχεται για πρώτη φορά από το 1953 να κληθούν να πολεμήσουν.

Οι αυριανές κρίσεις των Στρατηγών Φλώρου και Λαλούση αναμένεται να δεχθούν ισχυρές πιέσεις από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα αποβραδίς. Μέσα από πολιτικές διαπλοκές, επιχειρηματικά συμφέροντα, εχθρικές επιδιώξεις, πονηρές αγαθοεργίες και επικοινωνιακές μιλιταριστικές φανφάρες επιδιώκουν την επιβολή των αρεστών στην ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων και τη συνέχιση των "business as usual"... Η αποτυχία στην επιλογή των αρεστών Αρχηγών την 17η Ιανουαρίου 2020, παρά τις φήμες ακόμα και για τηλέφωνα πολιτικών μαριονετών κατά τη διάρκεια του ΚΥΣΕΑ αναμένεται να αυξήσει την πίεση στους αυριανούς κριτές, ακόμα και σε σημείο εχθρικό. 

Εξάλλου, η Ελλάδα αποτελεί τη μοναδική χώρα της Δύσης, ίσως και το Λουξεμβούργο,  που η διαμόρφωση της στρατιωτικής ηγεσίας αποτελεί υποκειμενική και όχι αντικειμενική διαδικασία με βάση τη συμμετοχή των ικανότερων στα σύγχρονα πεδία των επιχειρήσεων. Τη γενναιότητα, την ηγεσία και την αντοχή τους στο θέαμα της θυσίας τους και ακρωτηριασμού των αληθινών πατριωτών κάθε Έθνους. Μία τεχνητή έλλειψη απαίτησης προάσπισης των εθνικών συμφερόντων με στόχο την εξυπηρέτηση του Βαθέως Κράτους της Ελλάδας, την προμήθεια ακατάλληλου ή ελαττωματικού υλικού και των συμφερόντων υποταγής και διάλυση του έθνους μας. Ένας τεχνητός πατριωτισμός που εξαντλείται στα μικρόφωνα των παρελάσεων εσκεμμένως και ύπουλα.

Ευτυχώς, δεν είμαστε στην εποχή που τα ουϊσκάκια στα γραφεία Υπουργών καθόριζαν την ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Έλληνας Γκιουλέν περιφερόταν στα στρατόπεδα ανενόχλητος με την Ανωτάτη ηγεσία και οργάνωνε ολυμπιακά δείπνα και η Μαντάμ "Ο" επιθεωρούσε τους φακέλλους για την προεπιλογή και καθορισμό της κρίσης των Αρχηγών. Με μία νέα δυναμική στρατηγική σχέση και άπλετο φως ενέργειας υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι η αυριανή κρίση των Φλώρου, Λαλούση στον Ελληνικό Στρατό θα υπάρξει ακρογωνιαία για τη μετάλλαξη της Ελλάδας.

Κύκλος φίλων και συμμαθητών, ειδήμονες σε προμήθειες και μεταθέσεις των μετόπισθεν, δημοσιοσχεσίτες του μιλιταριστικού lifestyle, ελαφράς υπηρεσίας, διαδρομιστές και σφραγιδοκράτορες απαραίτητοι και λοιποί αναντικατάστατοι αναμένεται να επιβάλλουν την παραμονή τους προς όφελος ιδίων και αλλότριων συμφερόντων πλην εθνικών. Ακόμα και τελευταία ημέρα δημοσιεύματα επιδιώκουν να επιβάλλουν εντέχνως τη λύση των 2 Αρχηγών Στρατού. Εξάλλου, το πούλημα της Ελλάδας υπήρξε ο γρηγορότερος τρόπος ανόδου και θεμελιώδης αξία της χρεοκοπίας μας, ενώ οι πιστοί στην εκπόρνευση της χώρας πολλοί. Κυρίαρχη ιδεολογία η εξυπηρέτηση του δικτύου προώθησής τους και η απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και των άκρατων αμυντικών προμηθειών εις βάρος του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα πάντα ήταν θέμα χημείας και όχι ικανότητας, όπως τόσο γλαφυρά και ξεδιάντροπα αποτύπωσε και Έλληνας Στρατηγός.

Επανδρώσεις Μονάδων, πληρότητες Πολεμικών Πλοίων και ώρες πτήσης Αεροσκαφών αποτελούν την απόδειξη της σιωπηρής υποταγής της Ελλάδας, όπου τον κεντρικό έλεγχό του χειρίζονταν ανθέλληνες και επίορκοι. Αυτά όμως είναι ένα βρωμερό παρελθόν που το παρακράτος πασχίζει, ξεφυσά, απειλεί και αγωνιά να μην ξεσκεπαστεί. Για αυτό ιδιοτελείς πρέσβεις και πολιτικοί δούλοι σπεύδουν στο Πεντάγωνο συνεχώς το τελευταίο διάστημα και απαιτούν την απόκρυψη των εγκλημάτων τους και προστασίας των αρεστών τους την αυριανή ημέρα κρίσης.

Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε το μήνυμα αξιοκρατίας των Στρατηγών Φλώρου και Λαλούση, το βαθμό συμβιβασμού τους και ας δούμε ποιοι θα κληθούν να πολεμήσουν χωρίς σφαίρες για το μέλλον της Ελλάδας τους προσεχείς μήνες, όταν ο ιός της σκλαβιάς διαλύσει τη μεταψυχροπολεμική μαφία της οικουμένης. Το μόνο βέβαιο ότι Ιταλία και Τουρκία, πρωτεργάτες της μεταψυχροπολεμικής Ευρώπης, μαζί με άλλους στενούς συνεργάτες της Γηραιάς Ηπείρου θα δονηθούν ισχυρά και η Ελλάδα θα χρειαστεί ηγήτορες για να μη βουλιάξει από τη δίνη των εξελίξεων. Για να δείξει το δρόμο των ικανών και όχι των χημικών...
 

Thedayaftergr