Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Απόφαση ταφόπλακα για τη χώρα, του Υπουργείου Οικονομικών με υπογραφή του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου, που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και προσκαλεί το παγκόσμιο χρήμα αγνώστου προέλευσης για εισαγωγή στην Ελλάδα. Το ίδιο έργο ξανά, το ίδιο οικονομικό έγκλημα πάλι, όπως τον παλιό καλό καιρό προ του 2009 που μας οδήγησε στην καταστροφή. Την ίδια ημέρα που επισκέφτηκε το Υπουργείο ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών και την επομένη της επίσκεψης της Γαλλίδας Υπουργού Αμύνης συμπτωματικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει το πράσινο φως στην ανεξέλεγκτη εισροή παγκοσμίου χρήματος, χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς καμία αιδώ.

10 χρόνια δεινών μετά από μία εθνική χρεοκοπία, οικονομική και ηθική, Μνημόνια δυστυχίας εις όφελος των χρεοκοπημένων τραπεζών εκτελεσμένα με αίμα και θλίψη λαού και εθνικό ξεπούλημα ΤΑΙΠΕΔ για 100 χρόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε την 7η Ιουλίου 2019 για να αλλάξει την Ελλάδα. Να μας δώσει την Ελλάδα που αξίζουμε. Αντί αυτού απελευθέρωσε τα capital controls και σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2020 με τη φαεινή καταστροφική για το μέλλον απόφασή του άρει κάθε έλεγχο σε εισαγωγή χρήματος από την αλλοδαπή, με το πρόσχημα της μαύρης ανάπτυξης "δημιουργίας επενδυτικών μονάδων, δημιουργίας θέσεων εργασίας καθώς και στην αγορά ακινήτων."

Κάθε επενδυτής των 500.000 ευρώ σύμφωνα με τη ΚΥΑ θα μπορεί να φέρει απεριόριστο ποσό χωρίς κανέναν έλεγχο από την αλλοδαπή, δημιουργώντας το δικό του ιστό επιχειρηματικότητας και εξουσίας. Πόσο εύκολα ένας επενδυτής μπορεί να αλλάξει μια δημοκρατία, ένα Κράτος δικαίου, ένα Νόμο, το είδαμε πρόσφατα. Στο τυράκι της μαύρης ανάπτυξης υποθηκεύεται το μέλλον της κοινωνίας επενδύοντας στη διαφθορά και το σκοτάδι. Χαράς ευαγγέλια για κάθε είδους κεφάλαια ανεξαρτήτου προέλευσης από εμπόρους ναρκωτικών μέχρι κάθε είδους παράνομης δραστηριότητας στα οποία η Ελλάδα από σήμερα ανοίγει τις πύλες της και τα υποδέχεται με κλειστά τα μάτια. 

Κοσμοσυρροή επενδύσεων με ένα κατ'συρροή έγκλημα που δεν μας άλλαξε διόλου τελικά. Οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε κάθε κοινωνική πτυχή, γερασμένοι κατά δέκα χρόνια, κυριαρχούν και λυμαίνονται τη χώρα χωρίς καμία προοπτική. Η Ελλάδα στον πάτο κάθε διεθνούς αξιολόγησης ήταν με τον Αλέξη Τσίπρα, στον πάτο παρέμεινε το 2019 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον πάτο θα παραμείνει και το 2020 αναμφίβολα, στο μαύρο πάτο θα είναι και μετά όσο δεν αλλάζουμε αξίες. Οι χώρες που φιγουράρουν στη λίστα του non dom Μάλτα, Κύπρος, Ιρλανδία, Πορτογαλία, η περιβόητη Μεγάλη Βρετανία που απομακρύνθηκε από τους ευρωπαϊκούς ελέγχους χρήματος και αναζητά διεξόδους κεφαλαίων και η πληττόμενη από τον κοροναϊό Ιταλία τυχαία. Αυτές οι χώρες είναι οι αποδέκτες των λεγόμενων "νομάδων καπιταλιστών". Ας δούμε που οδηγεί την Ελλάδα ο κ.Μητσοτάκης με το σημερινό προσκλητήριο του.     

Αλήθεια, κ.Μητσοτάκη, πόσες θέσεις πιστεύετε ότι θα ανέβει η Ελλάδα στη λίστα διαφθοράς το 2020 με τη διακυβέρνησή σας, με μία τέτοια ΚΥΑ; Πόσο αξιοκρατικοί, ανταγωνιστικοί και έντιμοι πιστεύετε ότι θα είναι οι επενδυτές ανεξέλεγκτου χρήματος; Ποια Ελλάδα θα δημιουργήσουν για τα παιδιά και εγγόνια του λαού μας οι νέοι επιχειρηματίες σας; Ποιον περιμένετε να πολεμήσει για να υπερασπισθεί αυτή την Ελλάδα που φτιάχνετε σήμερα με την ΚΥΑ σας;

Από τη μία η σκοτεινή πλευρά της Ελλάδας με εγκαίνια, ομιλίες, αγαθοεργίες και καρτέλ που αναμένουν εκρηκτική άνοδο και επικοινωνιακό βομβαρδισμό από κανάλια και από την άλλη η φωτεινή μετανάστευση νέων, ο ενταφιασμός της αξιοκρατίας και του ανταγωνισμού στο βωμό των βαρώνων του μαύρου ανεξέλεγκτου χρήματος στο μαύρο επενδυτικό παράδεισο της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαία η αποφράδα ημέρα της υπογραφής. Η ημέρα της επικοινωνιακής κυριαρχίας του κοροναϊού και της μάχης Κράτους-Κυβέρνησης εναντίον Κράτους-Περιφέρειας στα πάλαι ποτέ νησιά του Ανατ. Αιγαίου με Έλληνες κατοίκους αποκλειστικά. Το παράδειγμα μιας κυβέρνησης που εκλιπαρεί για μαύρους επενδυτές και μιας περιφέρειας που εκλιπαρεί για αποσυμφόρηση και νέους οικονομικούς μετανάστες. 
Σε μία χώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι ακόμα οι πολιτικοί εγκληματίες του επαίσχυντου και ζημιογόνου 2015 αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ, όλα είναι αναμενόμενα. Σε μία χώρα που διαθέτει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ετησίως 4 εκατομμύρια ευρώ για τη συντήρηση του συνόλου των πολεμικών σκαφών της και ορέγεται φρεγάτες 2 δισ. ευρώ και εθνικά πλοία, χωρίς πληρώματα, χωρίς μάχες, χωρίς συντήρηση, όλα είναι αναμενόμενα. Σε μία χώρα που διώχνει στην ξενιτιά τον ανθό της και υποδέχεται με θέρμη και ανοικτές τσέπες Ασιάτες και Αφρικανούς πελάτες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, όλα είναι αναμενόμενα.

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο είναι η πολιτική διπροσωπία του Κυριάκου Μητσοτάκη που ακολούθησε τον λαοπλάνο Αλέξη Τσίπρα για να ξεπουλήσουν διαδοχικά Μακεδονία και Καστελόριζο παραχωρώντας θαλάσσιο έδαφος, για να ενταφιάσουν την Ελλάδα σε υποτονική διαρκή ανάπτυξη του 2,5%, για να συνδιαλέγονται με τους ίδιους επιχειρηματίες, για να καμουφλάρουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς της Ελβετίας σε δήθεν επενδύσεις. Για να έχουν έρμαιο τους κρατικούς μηχανισμούς με προεξέχοντα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε επιχειρηματίες νομάδες κεφαλαίων Έλληνες, πατριώτες της εξοπλιστικής μίζας που την επ' αύριο θα μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στις ελληνικές τράπεζες ανενόχλητοι και καμαρωτοί για να αρχίσουν να κόβουν κορδέλες στο προσκήνιο, κρύβοντας το παρασκήνιο.  

ΟΧΙ, κ.Μητσοτάκη! Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που αξίζουμε. Αυτή είναι η Ελλάδα που παραδίδεται στην ανθέλληνα κάτοικο Γαλλίας την οποία υπακούτε δυστυχώς. Καλορίζικες λοιπόν οι επενδύσεις και οι επενδυτές που μας φέρνετε αγνώστων και ανεξέλεγκτων κεφαλαίων με μία προκαταβολή 500.000 ευρώ και ένα πουρμπουάρ φόρου 100.000 ετησίως. Καλορίζικοι και οι συγγενείς και οι φίλοι των επενδυτών καθώς και οι εργαζόμενοι της αυλής τους. Δεν συναινούν όμως όλοι σ'αυτό το εθνικό έγκλημα ενταφιασμού αξιών της οικονομίας και  της κοινωνίας μας του μέλλοντος μας γιατί μία άλλη Ελλάδα ονειρευόμαστε. Μία Ελλάδα ηγέτη της Ευρώπης.

"Αποστολή εξετελέσθη", λοιπόν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένουμε φυσικά τη σιωπή των Αμνών από τους υπόλοιπους, το ξαφνικό πρώτο κρούσμα του ιού στην Ελλάδα και την επανάσταση των Νήσων, με προεξέχουσα την ομιλούσα νήσο την ανεξάρτητη Kρητική γλώσσα για να σκεπάσουν το οικονομικό και εθνικό έγκλημα. 

Αυτό που δεν αναμένουμε είναι απάντηση στο ερώτημα: "Ποιος θα ελέγξει τον παγκόσμιο ευπατρίδη με αγνώστου προέλευσης χρήμα, που αύριο μετά τη σημερινή ΚΥΑ θα φέρει τα δεκάδες εκατομμύρια για να τα καθαγιάσει στην Ελλάδα πατριωτικά, για το καλό αυτής της δύσμοιρης πατρίδας-αποικίας των παιδιών των Κολεγίων;". Τόσο αδιάφορο σάς είναι ποια Ελλάδα επωάζετε ή αποφασίσατε με άλλους να κυβερνήσετε και όχι με τον ελληνικό λαό. Ανοίξτε τις σαμπάνιες και αποδεχτείτε τον ιό της πράξης σας. Ευτυχώς που στηρίζετε την υγιή επιχειρηματικότητα. Πόσο θράσος, αλήθεια;

Κρίμα γιατί υπήρξαν και Έλληνες που έχυσαν το αίμα τους μετά το επαίσχυντο 2009 για μία καλύτερη Ελλάδα, μάταια..

Thedayaftergr