Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Τάσου Γκιολή με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λουτρακίου γιά θέματα που αφορούσαν το γήπεδο ποδοσφαίρου της ομάδας.



Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, συνάντηση στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Λουτρακίου» κ. Γιώργο Δέδε και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Χρήστος Καρσιώτης.
Η συνάντηση αφορούσε στην πορεία της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του σωματείου «Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Λουτρακίου» σχετικά με την προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού και λοιπού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Ολυμπιακός Λουτρακίου». Την παραχώρησή του με δυνατότητα χρήσης του από και άλλους αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους / σωματεία καθώς και δημοσίων σχολείων της περιοχής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης μεταξύ άλλων, επανέλαβε «πως στο χώρο της άθλησης οφείλουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα. Ο Αθλητισμός είναι σύμμαχος των παιδιών και της νεολαίας και έχει να προσφέρει μόνο πλεονεκτήματα γνωστά σε όλους μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ως Περιφέρεια Πελοποννήσου και ΠΕ Κορινθίας για τη εξεύρεση και χρήση νέων κατάλληλων χώρων άθλησης έτσι ώστε να καμαρώνουμε τους νέους πρωταθλητές του τόπου μας».

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη