Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Περιφέρεια Αττικής: Αυτοκτόνησε υπάλληλος πέφτοντας από 5ο όροφο υπηρεσιακού κτιρίου, στο Κουκάκι-Τριήμερο πένθος

 
 Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ήταν ο άντρας, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, όταν έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής στο Κουκάκι. Πρόκειται για το κτήριο στη λεωφόρο Συγγρού 80-88, που βρίσκεται κοντά σε αυτό που στεγάζεται ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.
Ο 46χρονος άντρας έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους της περιοχής και τους συναδέλφους του
αλλά και συναγερμό στις Αρχές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).
Ως μοναχικό και εσωστρεφή περιγράφουν τον 46χρονο υπάλληλο της Περιφέρειας Αττικής που έκανε σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 2.30 βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο υπηρεσιακού κτηρίου, συνάδελφοί του με τους οποίους συνομίλησε η aftodioikisi.gr. Ο 46χρονος που ήταν πληροφορικάριος, είχε έρθει πρόσφατα μέσω της κινητικότητας από τα ΕΛΤΑ και δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με συναδέλφους του. Ήταν άγαμος και φέρεται να κατοικούσε με τους γονείς του.